İki Kardeş, Miss İngiltere Olmak İçin Birbiriyle Yarışıyor - Son Dakika
Dünya

İki Kardeş, Miss İngiltere Olmak İçin Birbiriyle Yarışıyor

İki Kardeş, Miss İngiltere Olmak İçin Birbiriyle Yarışıyor

İngiltere'de 17 ve 20 yaşındaki iki kız kardeş, Miss İngiltere olmak için birbiriyle yarışıyor. İki kız kardeş de sahnelere yabancı değil.

17.12.2015 17:16  Güncelleme: 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

17 yaşındaki Daisey O'Donnell ve 20 yaşındaki ablası Ellie aynı güzellik yarışmasında, Miss İngiltere'de, birinci olmak birbiriyle yarışıyor.

MISS İNGİLTERE OLMAK İÇİN YARIŞIYORLAR

Huddersfield Examiner, gazetesi iki kız kardeşin diğer 20 kadınla birlikte Miss İngiltere 2016 olmak için yarışıyor.

SONUCU HALK OYLAMASI BELİRLEYECEK

Huddersfield'li iki kız kardeş, yarı finallere kalmak için birbiriyle yarışıyor. Yarı finale kalacak yarışmacıları, halk oylaması belirleyecek.

İki kız kardeş, sahnelere yabancı değil. Şarkıcılık yapan Daisey, 2014 X Factor'e yarışmacı olarak katıldı. Ellie ise mankenlik yapan bir moda blogcusu.

Kaynak: Mirror.co.uk, Sheila Weber.

Son Dakika Dünya İki Kardeş, Miss İngiltere Olmak İçin Birbiriyle Yarışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • BİZİMKİLERİN SESİ kesildi.OH BEEEEE.DUNYAvarmış: Oyunlara gelip,Rusya,nın uçağını düşurünce,bir anda gõğsümüz kabardı.Kendimizi,,DünyaGücü,,sanmaya başladık.Asıl oyun ondan sonra başladı.Nato/Rusya anlaşarak Türkiye,yi çember içine alıp,bõlme planlarında(benim düşüncem),olacak gibi de görunuyor.Bizimkiler camilerle,türbanlarla,rabia işaretleriyle uğraşak(AraplarınDinBekçiliğiniYaparak)ve sebzelerle,meyvelerle Dünya,ya hakim olacaklarını sanarlar.Zaman atam(bilim,teknoloji)çağı,,Bu kafayla fazla gidemeyiz,,dedik/diyoruz.ANLAtamıyoruz vesSELAM 1 0 Yanıtla
  • MEYA FARQİN: Toplu resimdeki bazı yarışmacılar katılmasın şimdiden söyleyim sonra hayalkırıklıgına ugramasınlar.:) 0 0 Yanıtla
  • BİZİMKİLERİN SESİ kesildi OH BEEEEE.DUNYA,varmışVA: Anlayan alamistir 0 0 Yanıtla

Advertisement