Instagram'ın Zengin Kızı: Kendi Paramı Kazanmak İstiyorum - Son Dakika
Dünya

Instagram'ın Zengin Kızı: Kendi Paramı Kazanmak İstiyorum

Instagram\'ın Zengin Kızı: Kendi Paramı Kazanmak İstiyorum

Özel uçaklarla seyahat eden, lüks tatiller yapan ve pahalı kıyafetleri giyen 18 yaşındaki genç kız, zengin ve şımarık algısından kurtulmak için kendi parasını kazanmak istiyor.

05.01.2016 10:05  Güncelleme: 10:06

Pasifik Okyanusu'nda bulunan Fransız adası Yeni Kaledonya'da büyüyen 18 yaşındaki genç milyarder Clarisse Lafleur, " Instagram'ın Zengin Çocukları" isimli sosyal medya hesabında ayrıcalıklı yaşamından detaylar gösteren fotoğrafların yayınlanmasının ardından negatif yorumlarla karşı karşıya kaldığını söyledi.

"ZENGİN AMA ŞIMARIK DEĞİLİM"

Avustralya'da işletme eğitimine devam eden genç kız Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamada özel uçakla seyahat ettiğini, süper yatlarda lüks tatiller yaptığını ve ünlü modacıların pahalı kıyafetlerinden giydiğini, ancak insanların onun şımarık ve umursamaz bir zengin çocuğu olduğunu düşünmekte hatalı olduğunu belirtti.

"KENDİ PARAMI KAZANMAK İSTİYORUM"

Lafleur, "çalışıp kendi parasını kazanmaya başlamak için" sabırsızlandığını söyledi.

Eleştirilere rağmen hayatından kareleri sosyal medya hesaplarında paylaşmaya devam edeceğini belirten genç kız "Eğer benim ve arkadaşlarımın paylaşımları sizleri rahatsız ediyorsa Instagram'da beni ya da Instagram'ın Zengin Çocukları sayfasını takip etmeyin" dedi.

Son Dakika Dünya Instagram'ın Zengin Kızı: Kendi Paramı Kazanmak İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Oppss: Ben bakarım sana 2 1 Yanıtla

Advertisement