İsrail'in bombardımanından sağ çıkan çocuğun sorusu yürek sızlattı - Son Dakika
Dünya

İsrail'in bombardımanından sağ çıkan çocuğun sorusu yürek sızlattı

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında 28. güne girilirken, bölgede 9 binden fazla masum yaşamını yitirdi. Son bombardımanda enkazdan çıkarılan küçük bir kız çocuğunun öldüğünü zannetmesi ise yürek yaktı.

03.11.2023 07:54  Güncelleme: 08:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına dün bir yenisi daha eklendi. Yerle bir olan binanın enkazından çıkarılan küçük bir kız çocuğunun öldüğünü zannetmesi ve taşıyanlara "Beni mezara mı götürüyorsunuz?" diye sorması yürekleri sızlattı.

28 GÜNDÜR BOMBALIYORLAR

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın 7 Ekim sabahı "Aksa Tufanı" adıyla kapsamlı bir operasyon başlatmasının ardından İsrail'in Gazze'ye saldırıları 28. gününde sürüyor. İsrail'in katliamlarından en büyük yarayı ise katliama tanık olan çocuklar alıyor.

ÖLDÜĞÜNÜ DÜŞÜNDÜ

Son olarak İsrail güçlerinin Gazze'deki Bureyc kampına düzenlediği saldırısı sonrası enkazdan küçük bir kız çocuğu sağ çıkarıldı. Ancak şoka giren çocuk öldüğünü zannedip sedye üzerinde kendisini taşıyanlara "Beni mezara mı götürüyorsunuz?" dedi. Kızı taşıyanlar ise "Hayır yaşıyorsun" ifadelerini kullandı.

İsrail\'in bombardımanından sağ çıkan çocuğun sorusu yürek sızlattı

Son Dakika Dünya İsrail'in bombardımanından sağ çıkan çocuğun sorusu yürek sızlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement