İtiraf Etti: Onunla İlişkiye Girdim - Son Dakika
Dünya

İtiraf Etti: Onunla İlişkiye Girdim

İtiraf Etti: Onunla İlişkiye Girdim

IMF eski başkanı Kahn, New York'ta otel görevlisiyle cinsel ilişki kurduğunu itiraf etti. Kahn daha neler neler söyledi.

19.09.2011 12:05

Uluslararası Para Fonu eski başkanı Dominique Strauss-Kahn, New York'ta otel görevlisiyle cinsel ilişki kurmaktan üzgün olduğunu söyledi, ancak tecavüz girişiminde bulunmadığını söyledi.

New York'ta Mayıs ayında tutuklanan daha sonra serbest bırakılan, otel görevlisinin açtığı davada yargılanacak olan Strauss-Kahn Fransa Televizyonu TF1'in dün gece ana haber bülteninde gazeteci eşinin meslektaşlarından birine konuk oldu.

New York'taki otelde temizlik görevlisi Gineli Nafissatou Diallo'yla ilişkisinin 'iki tarafın rızasıyla' kurulduğunda ısrar etti. 62 yaşındaki eski ekonomist, ilişki sırasında kesinlikle şiddete başvurmadığını, saldırgan davranmadığını anlatırken yaptığını 'ahlaki çöküntü' olarak tanımladı.

Strauss Kahn, 'Yaşadığımız, uygunsuz bir ilişkiden fazlasıydı. Eşim, çocuklarım, dostlarım ve değişim umudunu bana bağlayan Fransız halkına karşı işlenmiş bir hataydı. Zayıflıktan öte, ahlaki bir zayıflık, kabahatti. Pişmanım ve pişmanlığım bitecek gibi değil' diye konuştu.

Kahn, bu süreçte en çok medyada yer alan görüntü ve haberlerin kendisini derinden yaraladığını söyledi.

Strauss-Kahn, progtamda Fransız yazar Tristane Banon'a 2003 yılında tecavüz ettiği iddiasını da yalanlarken suçlamayı 'hayali' diye niteledi, bu ilişkinin de iki tarafın rızasıyla gerçekleştiğini savundu.

FRANSA SEÇİMLERİ

Dominique Strauss-Kahn ayrıca son olayın gelecek yıl Fransa Cumhurbaşkanlığı için yapılacak seçimlere aday olmasının da önünü kapadığını, siyasi geleceğinin belirsiz hale geldiğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya İtiraf Etti: Onunla İlişkiye Girdim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement