Kamerun'da düzenlenen fuara Asya ülkeleri katıldı - Son Dakika
Dünya

Kamerun'da düzenlenen fuara Asya ülkeleri katıldı

Kamerun\'da düzenlenen fuara Asya ülkeleri katıldı

Kamerun'un başkenti Yaounde'de düzenlenen 'Kamerun-Asya Ülkeleri Dostluk Haftası' kapsamındaki fuara, birçok Asya ülkesinin temsilcisi katıldı. Fuarın açılış törenine Kamerun Dışişleri Bakanı, Türkiye'nin büyükelçisi ve diğer Asya ülkelerinin temsilcileri katıldı. Fuarda, Türkiye'yi TMV ve TİKA temsil etti.

27.11.2023 20:17

Kamerun'un başkenti Yaounde'de "Kamerun-Asya Ülkeleri Dostluk Haftası" kapsamında düzenlenen fuara birçok Asya ülkesinin temsilci katıldı.

Yaounde Belediyesinde düzenlenen fuarın açılış törenine, Kamerun Dışişleri Bakanı Lejeune Mbella Mbella, Türkiye'nin Yaounde Büyükelçisi Volkan Işıkcı ile çok sayıda Asya ülkesinin büyükelçisi, temsilcisi ve davetliler katıldı.

Kamerun milli marşının okunmasıyla başlayan törende, yöresel dans gösterileri düzenlendi.

Törenin ardından, Mbella ve Asya ülkelerinin büyükelçileri, fuar alanında ülkelerin tanıtımının yapıldığı masaları ziyaret ederek bu ülkelerin Kamerun'daki faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Çin, Güney Kore, Katar, Hindistan ve Kazakistan gibi çok sayıda Asya ülkesinin temsil edildiği fuarda, Türkiye'yi, Türkiye Maarif Vakfı (TMV) ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) temsil etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Kamerun'da düzenlenen fuara Asya ülkeleri katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement