KKTC'nin İktidardaki Partisi'nin Kurultayı Yapılıyor - Son Dakika
Dünya

KKTC'nin İktidardaki Partisi'nin Kurultayı Yapılıyor

KKTC\'nin İktidardaki Partisi\'nin Kurultayı Yapılıyor

KKTC Kamuoyunda aylardır geniş yer tutan iktidar partisi Ulusal Birlik Partisi'nin (UBP) 19.Olağan Kurultayı, Atatürk Spor Salonu'nda yapılıyor.

21.10.2012 19:06

KKTC Kamuoyunda aylardır geniş yer tutan iktidar partisi Ulusal Birlik Partisi'nin (UBP) 19. Olağan Kurultayı, Atatürk Spor Salonu'nda yapılıyor.

Salonda divanın ve konuşmacıların yer alacağı platform turuncu ağırlıklı donatılırken, sol tarafa Genel Başkan ve Başbakan, Genel Başkan adayı İrsen Küçük; sağ tarafa ise Genel Başkan adayı Ahmet Kaşif'in posterleri asıldı. Turuncu-beyaz balonlar, KKTC, Türkiye ve UBP bayrakları yanında salonun her iki yanına asılmış Atatürk posterleri de bulunuyor.

Her iki aday da salon girişinde masalar kurarak, delegelere çantalar içinde görüşlerini içeren broşürler, kalem ve anahtarlık gibi promosyon ürünler veriyor. Birçok televizyon kanalı kurultayı canlı yayınlarıyla halka ulaştırırken, kurultayı izlemek için çok sayıda gazeteci görev yapıyor.

Bina içine özel güvenlik elemanları görev yaparken, bina dışında polisin geniş güvenlik önlemleri dikkat çekiyor. Kurultayı Türkiye'den davet edilen siyasi parti temsilcileri de izliyor.

Kamuoyu yoklamaları başkanlık yarışında Başbakan İrsen Küçük'ü gösterirken, sonuçların akşam saatlerinde alınması bekleniyor.

Bu arada Türkiye Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Salih Kapusuz ile Süleyman Soylu ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş de bugün yapılacak UBP kurultayı için dün KKTC'ye geldi.

Protokol Müdürü Fahri Yönlüer'in verdiği bilgiye göre, Atalay, Ergün, Kapusuz ve Soylu dün geldikleri KKTC'den, kurultayın ardından akşam saat 20.00'de ayrılacak. - LEFKOŞA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya KKTC'nin İktidardaki Partisi'nin Kurultayı Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement