Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın en sıkı takip edildiği ülkelerin başında Türkiye geliyor. Gerek Boğazlar'ın durumu gerekse de savaşın Karadeniz'de cereyan etmesi nedeniyle Türk halkı, bölgedeki gelişmeleri dikkatle izliyor. Önceki gün Emre Akkaya isimli gencin Ukrayna'ya önerisi de sosyal medyada gündem oldu.
Ukrayna'nın Türkiye Büyükelçiliği'nin sosyal medya hesabına bir mesaj gönderen Emre Akkaya, "Ya size nasıl ulaşabilirim dm'den? Açıktan yazamadığım stratejiler var. Bu savaşın seyrini değiştirebilecek güçte ve bunu Zelenski ile orduya iletmelisiniz. Lütfen artık yazın bana. Aramadığım konsolosluk kalmadı" ifadelerini kullandı.
Daha sonra Ukraynalılara taktik veren Akkaya, "Basit dronelere gerekirse el bombası, gerekirse molotof koyup konvoya kamikaze atışı yapabilirsiniz. Şu an marketlerde bunu yapacak yüzlerce drone var" dedi.
Akkaya'nın sözlerinin ardından harekete geçen Ukrayna askerlerinin, marketlerden aldıkları droneler ile çektirdikleri fotoğraf ise sosyal medyada günün en çok konuşulanları arasına girdi.


Son Dakika › Güncel › Sosyal medyada gündem olmuştu! Ukrayna 'Selamınızı aldık' diyerek taktiği Rusya'ya karşı kullanmaya başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (2)