Türk İşadamları ile Nürnberg Ticaret Odası Arasında ' İşbirliği' Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Dünya

Türk İşadamları ile Nürnberg Ticaret Odası Arasında ' İşbirliği' Protokolü İmzalandı

Türk İşadamları ile Nürnberg Ticaret Odası Arasında \' İşbirliği\' Protokolü İmzalandı

Kısa Adı TİAD olan Avrupa Metropol Bölgesi Nürnberg Türk-Alman İşadamları Derneği verdiği yeni yıl resepsiyonunda Dernek ve Nürnberg Ticaret Odası ile 'iş birliği' protokolü imzalandı.

01.03.2012 12:03  Güncelleme: 12:48

Kısa Adı TiAD olan Avrupa Metropol Bölgesi Nürnberg Türk-Alman İşadamları Derneği verdiği yeni yıl resepsiyonunda Dernek ve Nürnberg Ticaret Odası ile ' iş birliği ' protokolü imzalandı . Federal çalışma Ajansı Müdürü Ralf Holzwart ile Federal Göç ve Mülteciler Daire Başkanı Dr.Manfredt Schmidt'e onur üyeliği verdi

Almanya'nın Nürnberg kentinde faaliyette bulunan kısa adı TİAD olan Avrupa Metropol Bölgesi Türk-Alman İşadamları Derneğinin verdiği geleneksel yeni yıl resepsiyonu büyük ilgi gördü. Resepsiyonda, Nürnberg Başkonsolosu Ece Öztürk Çil, Muavin Konsolos Mustafa Uludüz, Çalışma Ataşesi Kemal Ramoğlu, Nürnberg Metropol Bölgesi Türk toplumu Sözcüsü Prof. Şefik Alp Bahadır,Göç ve Mülteciler Daire Başkanı Dr. Manfred Schmidt, Federal çalışma Ajansı Bavyera Bölge Müdürü Ralf Holzwart,Alman siyasetçiler ve çok sayıda Türk ve Alman 150'yi aşkın davetli hazır bulundu.

KÜLTÜREL VE EKONOMİK SORUNLAR AŞILACAK

Resepsiyonda bir konuşma yapan TİAD Başkanı Avukat Emre Hızlı,Türk toplumunu yakından ilgilendiren uzun vadeli pozitif etkileri olmasını bekledikleri projeler için çapa sarf ettiklerini belirterek,Kültürel ve ekonomik sorunları aşma azminde olduklarını kaydetti.

İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Yeni yıl resepsiyonu çerçevesinde Türkiye dışişleri Bakanlığının onayıyla Türkiye Dışişleri Bakanlığının onayı ile Nürnberg Başkonsolosu Ece Öztürk Çil ve Orta Frankonya Zanaatkarlar Odası ve Nürnberg anakent Bölgesi Ekonomik ve altyapı Formu arasında ' İşbirliği Protokolü' imzalandı.

ONUR ÜYESİ OLDULAR

Davette hazır bulunan Federal Çalışma Ajansı Bavyera bölge Müdürü Ralf Holzwart ile Federal Göç ve Mülteciler Daire Başkanı Manfred Schmidt'e TİAD onur üyeliği verildi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, TİAD yönetim kurulu üyelerine Kemer'e özgü hediyeler verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Türk İşadamları ile Nürnberg Ticaret Odası Arasında ' İşbirliği' Protokolü İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement