Üçgen yüzlü ailenin hastalığındaki gizem çözülemiyor - Son Dakika
Dünya

Üçgen yüzlü ailenin hastalığındaki gizem çözülemiyor

Üçgen yüzlü ailenin hastalığındaki gizem çözülemiyor

Üçgen şeklinde yüzleri nedeniyle "uzaylı" olarak adlandırılan bir aile, bu duruma neden olan gizemli hastalığın araştırılmasını bekliyor. 12 kardeşten beşi, geniş gözlere, aşırı büyümüş elmacık kemiklere, burun çarpıklıklarına ve kötü dişlere sahip. Sağlık uzmanları, bu tuhaf semptomların neyin tetiklediğini araştırıyor. Ayrıca, leontiyaz olarak bilinen bir durumdan şüpheleniliyor ancak kesin bir tanı konulamıyor.

30.11.2023 11:07  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gizemli hastalıktan dolayı üçgen şeklinde yüze sahip olan aile uzaylı olduklarına inanmaya başladı.

TANIMLANAMAYAN BİR HASTALIKTAN MUZDARİP

Yaşadıkları sağlık sorunları nedeniyle şişmiş ve şekilsiz yüzlerle sahip olmalarından dolayı çevredekiler tarafından uzaylı olarak nitelendiriliyor. 12 kardeşten sadece beşi, geniş gözlere, aşırı büyümüş elmacık kemiklere, burun çarpıklıkları ve kötü dişlere sahipken diğer kardeşlerin herhangi bir anormal durumu bulunmuyor.

Üçgen yüzlü aile, uzaylı olduklarına inanmaya başladı

NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Sağlık uzmanları, Isaias, Graciosa, Preciosa, Antonio ve Miguelina Bautista'daki tuhaf semptomları neyin tetiklediği konusunda araştırmalarını sürdürüyor.

Üçgen yüzlü aile, uzaylı olduklarına inanmaya başladı

ONLAR DA UZAYLI OLDUKLARINA İNANIYORLAR

Yaşadıkları durumdan dolayı dalga konusu olduklarını söyleyen kardeşlerden Isaias, çocukluğundan beri kendilerine uzaylı lakabı takıldığını ve zamanla uzaylı olduklarına inanmaya başladıklarını söyledi.

Üçgen yüzlü aile, uzaylı olduklarına inanmaya başladı

SORUN SADECE ŞEKİL BOZUKLUĞU DEĞİL

Dominik Cumhuriyeti'nde yaşayan, kardeşlerde yüz bozukluklarının yanı sıra baş ağrısı, nefes almada zorluk, baş dönmesi ve vücut ağrıları da görülüyor.

Üçgen yüzlü aile, uzaylı olduklarına inanmaya başladı

GÖRÜNÜMLERİNDEN DOLAYI İŞ VERMİYORLAR

İşe son derece ihtiyaç duymalarına rağmen, işverenlerin görünümlerinden dolayı onlara ayrımcılık yapması nedeniyle iş bulmakta zorlanıyorlar.Aslan yüzü sendromu olarak da adlandırılan leontiyaz, kafatası ve yüz kemiklerinin aşırı büyümesi sonucu aslan benzeri bir görünüme yol açan bir durumdur. Nörolog Dr Franly Vazquez bunu "dünya çapında 40'tan az vakanın bildirildiği çok nadir bir hastalık" olarak tanımlıyor.

Son Dakika Dünya Üçgen yüzlü ailenin hastalığındaki gizem çözülemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement