YouTube'dan Rusya'ya yaptırım! Kremlin destekçisi Solovyov'un hesabı kapatıldı - Son Dakika
Dünya

YouTube'dan Rusya'ya yaptırım! Kremlin destekçisi Solovyov'un hesabı kapatıldı

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin 13. gününde uygulanan saldırıların şiddeti artarken, Batı da Moskova yönetimine yönelik yaptırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Dünyaca ünlü video paylaşım sitesi olan YouTube, 1,5 milyona yakın takipçisi bulunan Kremlin'in en sıkı ve büyük propagandacılarından Vladimir Solovyov'un kanalını kapattı.

08.03.2022 13:31  Güncelleme: 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgalinde 13. güne girilirken, Moskova yönetimi harekatın şiddetini artırmaya yönelik hamlelerine, Batı ise Rusya'ya yönelik yaptırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Ekonomik alandaki yaptırımların yanı sıra Rusya'ya yönelik çeşitli alanlarda kısıtlamalar getiriliyor.

KREMLİN DESTEKÇİSİ HESABI KAPATTILAR

İşgali sürdüren Rusya'ya yönelik son yaptırım ise dünyaca ünlü video paylaşım sitesi YouTube'dan geldi. Kremlin'in en sıkı ve büyük propagandacılarından Solovyov'un 1.5 milyon takipçili hesabı kapatıldı.

PUTİN: YAPTIRIMLAR SAVAŞ İLANI GİBİ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Batı'nın Rusya'ya yönelik yaptırımlarının "savaş ilanı gibi" olduğunu belirtmişti. Putin, "Olanların çoğu, karşı karşıya olduğumuz şey, Rusya'ya karşı savaşmanın yolları. Bize uygulanan yaptırımlar Rusya'ya savaş ilanı gibidir. Ama Tanrı'ya şükür, henüz o noktaya gelmedi." demişti.

YouTube\'dan Rusya\'ya yaptırım! Kremlin destekçisi Solovyov\'un hesabı kapatıldı

Son Dakika Dünya YouTube'dan Rusya'ya yaptırım! Kremlin destekçisi Solovyov'un hesabı kapatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement