
Eğlenceli ve öğretici 100'den fazla etkinliğe ev sahipliği yapacak "4. Yaratıcı Çocuk Festivali", 2-3 Eylül'de KüçükÇiftlik Park'ta düzenlenecek.
Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, festivalde sanat atölyelerinin yanı sıra enerji ve trafik farkındalığı, ekoloji, tasarım, bilim ve ileri dönüşüm atölyeleri de yapılacak.
Etkinlik kapsamında Yeni Türkü, Ezo Sunal, Evrencan Gündüz, Safiye ve Emrehan konser verecek. Ayrıca tiyatro oyunları, mim sanatçıları, jonglörler, balon katlama sanatçıları ve sihirbazlar sahne alacak.???????
Son Dakika › Eğitim › 4. Yaratıcı Çocuk Festivali, Eğlenceli ve Öğretici Etkinliklere Ev Sahipliği Yapacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?