Amasya Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencileri Fidan Dikti - Son Dakika
Eğitim

Amasya Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencileri Fidan Dikti

Amasya Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencileri Fidan Dikti

Amasya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, Amasya Orman Bölge Müdürlüğü'nün katkılarıyla okul bahçesinde 130 fidanı toprakla buluşturdu. Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, ağaç dikmenin Türk kültüründe önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, doğayı korumak ve gelecek nesillerin bu hazineden mahrum kalmaması için daha fazla ağaç dikilmesi gerektiğini vurguladı.

06.11.2023 17:05  Güncelleme: 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri fidan dikti.

Amasya Orman Bölge Müdürlüğünün katkılarıyla gerçekleşen programda tıp fakültesi öğrencileri okul bahçesinde 130 fidanı toprakla buluşturdu.

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, burada yaptığı konuşmada, ağaç dikmenin Türk kültüründe çok yaygın yeri olduğunu söyledi.

Gittiği yeri çölse bile yeşerten bir medeniyetin mensupları olduklarını ifade eden Turabi, "Dolayısıyla yeşili ve doğayı korumalı ve gelecek nesillerin bu hazineden mahrum kalmaması için daha çok ağaç dikmeliyiz. Bu bağlamda öğrencilerimizle birlikte böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Orman Bölge Müdürlüğü başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

???????

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Amasya Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencileri Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement