Buca Belediyesi, YKS tercih günlerinde ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor - Son Dakika
Eğitim

Buca Belediyesi, YKS tercih günlerinde ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor

Buca Belediyesi, YKS tercih günlerinde ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor

Buca Belediyesi, 8 Ağustos'a kadar sürecek YKS Tercih Günleri kapsamında öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti sunuyor. Aziz Nesin Bilgi Eğitim Merkezi (BEM) ile Buca Belediyesi önündeki stantlarda alanında uzman eğitimciler tarafından gençlere danışmanlık hizmeti veriliyor. Öğrenciler, randevu almak ve sınav sonuç belgelerini getirmek için belirtilen telefon numaralarını arayabilirler. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, gençlere destek olmayı sürdüreceklerini belirtti.

30.07.2023 11:51

Buca Belediyesi, YKS tercih günlerinde öğrenciler için, 8 Ağustos'a kadar uzman rehber öğretmenlerden ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor.

Buca Belediyesi ve Radikal Dershanesi iş birliği ile YKS Tercih Günleri düzenlendi. 8 Ağustos'a kadar sürecek Tercih Günleri kapsamında, Aziz Nesin Bilgi Eğitim Merkezi (BEM) ile Buca Belediyesi önündeki stantlarda 09.30-17.30 saatlerinde alanında uzman eğitimciler tarafından gençlere danışmanlık hizmeti veriliyor.

Ücretsiz danışmanlık hizmetinden yararlanmak isteyen öğrencilerin, 0 232 439 10 10 (Dahili 3535 – 3536) ve 0 232 216 21 47 numaralı telefonları arayarak randevu almaları ve yanlarında sınav sonuç belgelerini getirmeleri yeterli olacak.

ERHAN KILIÇ: "DESTEK OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

Yıl boyunca öğrencilerin yanında olduklarını belirten Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, "Hayallerini gerçekleştirmek için çıktıkları bu yolda gençlerimize destek olmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Eğitim Buca Belediyesi, YKS tercih günlerinde ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement