Kırıkkale Bahşılı'da İlköğretim Haftası Kutlandı - Son Dakika
Eğitim

Kırıkkale Bahşılı'da İlköğretim Haftası Kutlandı

Kırıkkale Bahşılı\'da İlköğretim Haftası Kutlandı

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde Atatürk İlkokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikle İlköğretim Haftası kutlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın, eğitime gönül veren herkesle birlikte büyük bir heyecan içinde olduklarını belirtti ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın ülkenin hedeflerine ulaşmada önemli bir rol oynadığını vurguladı. Törende öğrenciler tarafından şiirler okundu ve çeşitli gösteriler sergilendi. Törene İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ayşe Yırtıcı, İlçe Emniyet Müdürü Dursun Ergül, öğrenciler ve veliler de katıldı.

21.09.2023 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde İlköğretim Haftası kutlandı.

Atatürk İlkokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın, burada yaptığı konuşmada, eğitime gönül veren herkesle tarifi imkansız bir heyecanın içinde olduklarını söyledi.

Sevgi ve umutla işlerini en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacaklarını aktaran Akın, Milli Eğitim Bakanlığı'nın dinamik ve özverili ailesinin, ülkenin büyük hedeflerine ulaşma noktasında değişim ve dönüşümün lokomotifi konumunda olduğunu kaydetti.

Öğrenciler tarafından şiirlerin okunduğu ve çeşitli gösterilerin sergilendiği törene, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ayşe Yırtıcı, İlçe Emniyet Müdürü Dursun Ergül, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Kırıkkale Bahşılı'da İlköğretim Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement