100 Milyon Dolarlık 'Kurumsal Giyim' İçin Parakupon Çıkardılar - Son Dakika
Ekonomi

100 Milyon Dolarlık 'Kurumsal Giyim' İçin Parakupon Çıkardılar

100 Milyon Dolarlık \'Kurumsal Giyim\' İçin Parakupon Çıkardılar

Türkiye'nin Önde Gelen 6 Markası Bir Araya Gelerek Parakupon'u Oluşturdu, Türkiye'deki 100 Milyon Dolarlık Kurumsal Satış Pazarında Aslan Payına Talip Oldu.

20.12.2008 01:35

Türkiye’nin önde gelen 6 markası bir araya gelerek Parakupon’u oluşturdu, Türkiye’deki 100 milyon dolarlık kurumsal satış pazarında aslan payına talip oldu.

Kadın ve erkek giyiminde Koton, erkek giyiminde Kiğılı ve Ramsey, ayakkabıda İnci, büyük bedende Faik Sönmez ve çocuk giyimde Panço’nun birlikte sinerji yaratarak kurumsal satış pazarının büyütmesi bekleniyor. Koton’un Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, firmalar tarafından yapılan çoklu alımları içeren kurumsal satışın her yıl en az yüzde 10 büyüme potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Yılmaz, "Birbirini tamamlayan firmaların bir araya geldiği ve sinerji yarattığı bir platform, Parakupon’la alışveriş yapmak, tek başına herhangi bir firmadan alışveriş etmekten daha avantajlı. Müşterilere kolaylıklar, ıskontolar ve fırsatlar sağlayacağız. 2009 yılı itibariyle üretim pazarının yüzde 10’unu kavrayabilmeyi, aynı zamanda da pazar payımızı büyütürken inovatif çözümlerle bu işbirliğini başka alanlara da taşıyabilmeyi istiyoruz" diye konuştu.

Yeni dönem fikirleri

İnci Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murad Kızıltaş ise krizin perakende sektörünü etkilediğine ve maliyetlerinin ciddi şekilde arttığına dikkati çekti. Kızıltaş, "Bugüne kadar yaşadıklarımızın geçerli olmayacağı bir dünyaya doğru gidiyoruz. O yüzden de bugüne kadar yaptıklarımızın dışında bir şeyler yapılması gerektiğini, farklı pazarlama prosedürlerinin devreye alınması gerektiğini hepimiz görüyoruz. Firmaların güçlerini birleştiren ve sinerji oluşturan böyle projelere fazla miktarda ihtiyaç olacaktır. Bu açıdan baktığımızda Parakupon’u bunu gerçekleştirecek bir araç olarak görüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi 100 Milyon Dolarlık 'Kurumsal Giyim' İçin Parakupon Çıkardılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement