Ahmet Yüce'den tüm işçilerine 29 maaş ikramiye! Paralar bayramdan önce hesaplara yattı - Son Dakika
Ekonomi

Ahmet Yüce'den tüm işçilerine 29 maaş ikramiye! Paralar bayramdan önce hesaplara yattı

Geçtiğimiz yıllar firmadaki tüm çalışanlara verdiği 25 maaşlık ikramiye ile gündeme gelen Skoda firmasının Türkiye distribütörü olan Yüce Otomotiv'in sahibi Ahmet Yüce'nin, bu yıl ikramiye tutarlarını artırdığı ve tüm işçilere toplam 29 maaşlık ikramiye verdiği ortaya çıktı.

05.03.2024 09:10  Güncelleme: 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Skoda Türkiye distribütörü Yüce Auto A.Ş patronu Ahmet Yüce geçen yıl tüm çalışanlarına 25 maaş ikramiyesi vermiş ve bu hamlesiyle iş dünyasında büyük ses getirmişti. Yüce'nin, bu yıl ikramiye tutarlarını artırdığı ve tüm işçilere toplam 29 maaşlık ikramiye verdiği ortaya çıktı.

BU YIL İKRAMİYELERDE ARTIŞA GİDİLDİ

Patronlar Dünyası'ndan Taygun Atilla'nın haberine göre; Ahmet Yüce bu yıl ikramiyelerde artışa gitmeye karar verdi. 2023 yılında tüm işçilere 29 maaş ikramiye verilmesine karar verildi ve paralar bayramdan önce hesaba yattı.

15 YILDIR ÇALIŞANLARINA İKRAMİYE VERİYOR

Yüce Otomotiv, Kincentric Best Employers kapsamında 35 şirketle birlikte 'En İyi İş Yeri" ödülünü almıştı. Ahmet Yüce'nin, 15 yıldır çalışanlarına ikramiye verdiği de öğrenildi.

Ahmet Yüce'den tüm işçilerine 29 maaş ikramiye! Paralar bayramdan önce hesaplara yattı

AHMET YÜCE KİMDİR?

Yüce Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, 1957 senesinde istanbul'da dünyaya geldi. 1977 yılında Galatasaray Lisesi'nden mezun olan Yüce, 1977 senesinden beri Orhan R. Yüce ile birlikte otomotiv sektöründe çalıştı. Alfa Romeo markalarının yedek parça tedariğini sağlayan Attila Ahmet Yüce sonrasında Alfa Romeo markasının Türkiye distribütörlüğünde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yaptı.

1987 senesinde Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin kurucu üyesi olarak derneğin hayata geçmesinde rol oynayan Attila Ahmet Yüce, Erya Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yüce Motor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürütüyor. Yüce Auto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilen Attila Ahmet Yüce, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu ve Büyük Kulüp üyeliklerini sürdürüyor. Fransızca bilen A. Ahmet Yüce'nin, Ali Yüce isimli bir oğlu bulunuyor.

Ahmet Yüce\'den tüm işçilerine 29 maaş ikramiye! Paralar bayramdan önce hesaplara yattı

Son Dakika Ekonomi Ahmet Yüce'den tüm işçilerine 29 maaş ikramiye! Paralar bayramdan önce hesaplara yattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (33)

  • Ferhat Karatas: Verirsen bereketlenir helal Allah bereketini artırsın 1048 2 Yanıtla
    Can Vatan: Keşke Bütün İşverenlerde Böyle olsa kefenin Cebi Yok Helal olsun Ahiretini Düşünmüş 279 3
  • Sedat: Allah kabul etsin rabbim daha çok versin Adam ramazan ayında zekatını dağıtıyor 862 7 Yanıtla
  • Ali Usda: ADAM. 714 3 Yanıtla
  • Osman Senel: Allah bereketini arttırsın adam adamın hası 678 3 Yanıtla
  • Murat san: Sayın; Ahmet YÜCE Beyefendiye çalışanları adına teşekkür ederim.Kendisi kefenin cebi olmadığını bu fani dünyada iken anlayan sayılı müminlerden biri olarak görüyorum. Allah Kabul etsin,daha çok arttırsın inşallah...Ne güzel böyle insanlar,Nazar değmesin inşallah.Verdiği Sadaka ömrüne ömür katsın ki dafa fazla katılsın dağıttığı insan çoğalsın..... 655 5 Yanıtla
  • Harun Gür: Allah razı olsun Allah ömrünü uzun eylesin, diğer patronlara da örnek olur inşallah. Yaşım genç olsa orada çalışmak isterdim. 482 6 Yanıtla
  • Abuzer Kadayıf: Demekki iyi kazanıyor emmim 388 42 Yanıtla
  • Alperen Umut: Nede olsa Galatasaray helal olsun reis inşallah işçilerin içinde fenerli yoktur :)))) 90 316 Yanıtla
    Pinokyo: Bu nasıl bir yorum la acil bir beyin cerrahına görün 101 24
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement