ANSİAD'ın 24. Yıl Dönümünde Ödüller Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Ekonomi

ANSİAD'ın 24. Yıl Dönümünde Ödüller Sahiplerini Buldu

ANSİAD\'ın 24. Yıl Dönümünde Ödüller Sahiplerini Buldu

Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneğinin kuruluşunun 24'üncü yıl dönümü töreninde, 2013 yılı ödülleri sahiplerine verildi.

18.01.2014 22:04  Güncelleme: 23:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (ANSİAD) kuruluşunun 24'üncü yıl dönümü dolayısıyla Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katılımıyla düzenlenen törende, geçen senenin "başarılı iş adamı", "kültür", "sanat" ve "medya" ödülleri, sahiplerine teslim edildi.

Çavuşoğlu, kentte bir otelde yapılan törende, 11 yıl önce aktif siyasete başladığında ilk katıldığı toplantılardan birinin, ANSİAD'ın ödül töreni olduğunu söyledi.

Derneğin, Antalya'nın sorunlarının çözümüne yönelik sosyal projeleriyle önemli katkıda bulunduğunu dile getiren Çavuşoğlu, ANSİAD'ın sadece Antalya'da değil, ülke genelinde en saygın sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu kaydetti.

ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eroğlu da başarılı insanların, ödüllerle teşvik edilmesi gerektiğini bildirdi.

"Yılın başarılı iş adamı" ödülü, OTİ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bektaş'a verildi. "Kültür" dalında Güral Aykan, "sanat" kategorisinde Derya Bardakçı, "medya"da Mehmet Çınar, Duygu Şahin Yılmaz, Haşmet Öyken, İdris Taş ve Yasemin Bora, ödül aldı. Bu yıl ilk kez verilen "genç iletişimci" ödülünün sahibi ise Enes Samet Budak oldu.

Çavuşoğlu ile ANSİAD'da daha önce görev alan başkanların pasta kesmesiyle sona eren törene, Antalya Vali Vekili Turan Eren, AK Parti Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani ve Sadık Badak, CHP Antalya Milletvekilleri Yıldıray Sapan ve Gürkut Acar, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ile iş adamları katıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi ANSİAD'ın 24. Yıl Dönümünde Ödüller Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement