Bimeks Sinop Mağazasını Törenle Açtı - Son Dakika
Ekonomi

Bimeks Sinop Mağazasını Törenle Açtı

Bimeks Sinop Mağazasını Törenle Açtı

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, Sinop mağazasını törenle açtı.

22.07.2014 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, Sinop mağazasını törenle açtı. Açılışta vatandaşlar büyük indirimlerle karşılaştı.

Bimeks, ülke genelindeki 138'inci mağazasını Sinop'ta açtı. Kıbrıs Caddesi'nde açılan mağazayla Bimeks; Karadeniz Bölgesi'ndeki 9'uncu ilde, 13'üncü mağazasını açmış oldu. Açılış törenine Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, Bakanlık Müşaviri ve Valilik Yatırım Danışmanı Hayati Yaşar, İl Müftüsü Mustafa Erkan, KOSGEB Sinop hizmet Merkezi Müdürü Gürsel Kızılaslan, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Fevzi Tütüncü, İhlas Pazarlama ve Türkiye Gazetesi İl Temsilcisi Abdullah Gür ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Bimeks Genel Müdürü M. Arif Bayraktar, Bimeks'in hızlı bir şekilde büyümeye devam ettiğini belirterek,"Bimeks olarak coğrafi yaygınlığını artırma çalışmalarında Bimeks'e özgü franchise sistemi BiMİO (Bimeks Mağaza İş Ortaklığı) ile yayılma politikası güdüyoruz. Rakiplerimizde böyle bir uygulama yok. Teknoloji perakendesinde stokları yönetmek çok önemli. Mağazamızda bütün stoklar ve fiyatlar bizim merkezimizin kontrolümüzde. İş ortaklarımızdan bulunduğu ilde, ilçede katma değerini satışa katmasını istiyoruz. Bu da Kazan-kazan modeli oluyor. Bu da bizi hızla Türkiye'ye Anadolu'ya bizi yaygınlaştırıyor. Bu gün 53. cü franchise mağazamızı açıyoruz. İnşallah iki gün sonra Iğdır'da 54 olacak. Mardin 55, Bartın ise 56 olacak. Bu sayede 2015 yılı itibariyle bütün illerimizde ve büyük ilçelerimizde olacağız. Bimeks, Sinop'tan Mersin'e, Edirne'den Hakkari'ye hitap ediyor. 2015 yılı sonunda da inşallah tüm Türkiye'de, 81 ilde yaklaşık 200 mağaza ile Türkiye'yi nakış nakış işlemiş, tüketicilerimize hizmet etmiş olacağız. Mağazamız Türkiye'ye, Sinop'a hayırlı olsun" dedi.

Sinop mağazasının yatırımcısı Kaan Can, Sinop'u Bimeks'in hizmet kalitesiyle ve geniş ürün yelpazesi ile buluşturmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi. Can,"Bimeks, son günlerin parlayan yıldızı olmasından dolayı bir süredir takip ediyorduk. Daha sonra Bimeks'in Electro World'ü satın almasının ardından bu bayiliği Sinop'a kazandırmaya, hatta bunda geç bile kalındığına karar verdik. Sinop'a Bimeks'i kazandırmaktan dolayı onur ve mutluluk duyuyoruz." diye konuştu.

Programda konuşan Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger ve Belediye Başkanı Baki Ergül de mağazanın Sinop'a hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi protokol tarafından kesildi.

Geçtiğimiz aylarda Electro World ve Darty'nin Türkiye'deki mağazalarını devralan Bimeks, Anadolu coğrafyasındaki yaygınlaşmasını; geliştirdiği kendine özgü franchise modeli BiMİO (Bimeks Mağaza İş Ortaklığı) ile sürdürüyor. Alacak ve stok riskini ortadan kaldıran BiMİO modeli, franchise sahibini iş ortağı olarak kabul ediyor ve bu da BiMİO'yu alışılagelmiş franchise modelinden çok daha cazip hale getiriyor. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Bimeks Sinop Mağazasını Törenle Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement