Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner Açıklaması

Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner Açıklaması

Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner, değişen dünyada bir müşteri dönüşümü yaşandığını belirterek, "Artık sadece ayakları ile değil, parmakları ile karar veren ve eski sadakat kurallarına pek riayet etmeyen bir müşteri ile karşı"...

29.03.2013 15:28

Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner, değişen dünyada bir müşteri dönüşümü yaşandığını belirterek, "Artık sadece ayakları ile değil, parmakları ile karar veren ve eski sadakat kurallarına pek riayet etmeyen bir müşteri ile karşı karşıyayız" dedi.

Uludağ'da "Yeni Türkiye, yeni fırsatlar" konulu bir sunum yapan Boyner, Dünya Ticaret Örgütü ve IMF'ye kadar alışılagelmiş kurumların da yeni bir yapılanma arayışında olduğunu belirtti. Batı'nın aslında yeniden bir diriliş peşinde olduğunu savunan Boyner, Türkiye'nin ABD ve AB arasındaki ticari gelişmelerde önümüzdeki dönemde pozisyonunu iyi belirlemesi gerektiğini söyledi.

Doğunun değer oluşturmada öne geçtiğini anlatan Boyner, bunun yanında da bir müşteri dönüşümü yaşandığını belirterek, "Artık sadece ayakları ile değil, parmakları ile karar veren ve eski sadakat kurallarına pek de riayet etmeyen bir müşteri ile karşı karşıyayız" diye konuştu.

Türkiye'nin son 10 yıldaki başarısına vurgu yapan Ümit Boyner, "Türkiye, son 10 yıldaki performansı ile bu dönüşümü fırsata çevirecek bir yerde duruyor. Esas olarak bundan sonra bu mali disiplin ve risk yönetimindeki başarı performansından sonra Türkiye'nin yapması gereken ürün tabanlı ürünlere geçmek, yani yüksek katma değer oluşturan ve yurt içinde değil, yurt dışında Türkiye'nin rekabetini artıracak bir büyüme ve üretim modeline geçmektir" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement