Çocuk Nörolojisi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet İbrahim Turan Medical Point'te - Son Dakika
Ekonomi

Çocuk Nörolojisi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet İbrahim Turan Medical Point'te

Çocuk Nörolojisi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet İbrahim Turan Medical Point\'te

Çocuk Nörolojisi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet İbrahim Turan, Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

02.05.2023 11:48  Güncelleme: 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuk Nörolojisi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet İbrahim Turan, Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Medical Point Gaziantep Hastanesi'nden yapılan açıklamaya göre, hastane, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği ve çocuk yan dal branşlarıyla bölgede öne çıkmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Çocuk Nörolojisi Uzmanı Prof. Dr. Turan da hastane bünyesinde hizmet vermeye başladı.

Turan, 2003'te Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimini tamamladı. 2009'da İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Medeniyet Üniversitesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzmanlığını tamamlayan Turan, Atatürk Üniversitesi'nde yan dal uzmanlığını Çocuk Nöroloji alanında gerçekleştirdi.

Türkiye'nin bir çok yerinde görev yapan Turan, 2013-2015 yılları arasında Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Çocuk Nörolojisi Uzmanı olarak, 2015-2017 yılları arasında Pamukkale Üniversitesi Çocuk Nörolojisi Kurucu Öğretim Üyesi olarak görev yaptı.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nöroloji Bilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak Yenidoğan Bilim Dalı Başkanlığı'nda da hizmet veren Turan, aynı zamanda Çocuk Nöroloji Derneği ve Gaziantep Tabip Odası Üyesi.

2012'de Atatürk Üniversitesi'nin gerçekleştirmiş olduğu Bilimsel Yayın Teşvik Ödüllerinin de sahibi olan Turan'ın ilgi alanları ise çocukluk çağı nörolojik hastalıkları, çocukluk çağı konvülziyonları, ateşli havaleler, epilepsi, riskli bebek takibi, gevşek bebek (hipotonik) sendromu, serebral palsi (Beyin Felci), çocukluk çağı damar hastalıkları, çocukluk çağı baş ağrıları ve migren, nörogenetik hastalıklar, yürüme bozuklukları, yürüme ve oturmada gecikmeler, çocukluk çağı gelişim gerilikleri, nörometabolik ve nörokutanöz hastalıklar, kas hastalıkları, öğrenme güçlüğü, hareket bozuklukları ve nöropatiler olarak öne çıkmaktadır.

Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Nörolojisi Kliniği'nde tüm çocukluk çağı nörolojik hastalıklarının güncel tanı, takip ve tedavisi gerçekleştiriliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Çocuk Nörolojisi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet İbrahim Turan Medical Point'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement