En Ünlüler Expo 2016 İçin Antalya'ya Geliyor - Son Dakika
Ekonomi

En Ünlüler Expo 2016 İçin Antalya'ya Geliyor

En Ünlüler Expo 2016 İçin Antalya\'ya Geliyor

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ulusal ve uluslararası temsilcilerin 22 Nisan'da açılışını yapacağı EXPO 2016 Antalya'ya yıldız yağacak.

17.04.2016 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ulusal ve uluslararası temsilcilerin 22 Nisan'da açılışını yapacağı EXPO 2016 Antalya'ya yıldız yağacak. Dünyanın en önemli starları, 112 hektarlık EXPO alanı içerisinde konserler verip yerli-yabancı binlerce insanı müziğe doyuracak.

TARİHLER BELİRLENDİ Tarkan'ın iki kez konser vereceği organizasyona katılacak starların listesi büyük ölçüde tamamlanırken, sadece birkaç önemli isimle ilgili pürüzler yaşandığı belirtiliyor. Aday sanatçılar arasında bulunan Madonna ve Jennifer Lopez ile çok yüksek ücret istedikleri için anlaşılamadığı belirtildi. Organizasyona katılacak yabancı sanatçı ve grupların Türkiye'ye geliş ve konser tarihleri de netleşti. Sözleşmeler imzalandı. Bu tarihlerin birkaç gün içinde kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

İŞTE MUHTEŞEM LİSTE

İşte, EXPO 2016'yı dünyaya duyuracak EXPO 2016 yıldızlar listesi:

Solo sanatçılar: İngiliz müzisyen Sting, ABD'li şarkıcı ve oyuncu Fergie, Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, İngiliz pop/rock şarkıcısı Elton John, Fransız Soprano Emma Shapplin, Jose Carreras.

Türk pop müziğinin vazgeçilmez sesleri: Ajda Pekkan, Tarkan Tevetoğlu, Gülşen Bayraktar, Yaşar Günaçgün, Ramazan Kubat ve Nil Karaibrahimgil.

Gruplar: İngiliz Müzik Ödülü sahibi Level 42, Grammy ödüllü ABD müzik grubu Maroon 5, Alman hard rock grubu Scorpions, Heavy metalin öncüsü İngiliz grup Deep Purple ve Türkiye'nin müzik hafızasında vazgeçilmez bir yere sahip olan Türk müzik grubu M.F.Ö.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi En Ünlüler Expo 2016 İçin Antalya'ya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement