Enerji ve Çevre Sektörü Cnr'de Buluşacak - Son Dakika
Ekonomi

Enerji ve Çevre Sektörü Cnr'de Buluşacak

"CNR Energy İstanbul-Enerji ve Çevre Teknolojileri Fuar ve Konferansı" yarın CNR EXPO Yeşilköy'de başlayacak.

18.03.2015 15:10

"CNR Energy İstanbul-Enerji ve Çevre Teknolojileri Fuar ve Konferansı" yarın CNR EXPO Yeşilköy'de başlayacak.

CNR açıklamasına göre, kamu, özel sektör, finans kuruluşları ve akademik kurumları bir araya getirecek fuar, 21 Mart'a kadar devam edecek. Ak Enerji, Zorlu Enerji ve Turkas gibi firmaların üst düzey yöneticilerinin konuşmacı olarak katılacağı konferanslar, 8 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilecek.

Konferansın açılışı, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, ETKB Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Yusuf Yazar, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr İsmail Yüksek, AK Parti Gaziantep Milletvekili İbrahim Halil Mazıcıoğlu ve CNR Holding İcra Kurulu Başkanı Can Paker'in katılımıyla yapılacak.

Türkiye'nin yeni enerji platformu olmayı hedefleyen fuar ve konferansta, enerji verimliliğini içeren tüm konular, politikalar ve stratejiler, uluslararası enerji verimliliği stratejileri, uluslararası enerji alanında araştırma yapan akademisyenler, kurumlar, şirketler ve önde gelen sektör paydaşları tarafından masaya yatırılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Enerji ve Çevre Sektörü Cnr'de Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement