Erdoğan'ın Tehdit Edildiği Konuşmayı Ayakta Alkışlamıştı, Kaçarken Yakalandı - Son Dakika
Ekonomi

Erdoğan'ın Tehdit Edildiği Konuşmayı Ayakta Alkışlamıştı, Kaçarken Yakalandı

FETÖ'nün iş adamlarına ilişkin yürütülen soruşturmada TUSKON Başkanı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit ettiği konuşmayı ayakta alkışlayan iş adamı Mustafa Özkara, yurt dışına kaçarken yakalandı.

31.07.2016 14:46  Güncelleme: 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FETÖ'nün iş adamları yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde şüpheli olan EGE ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu Başkanı Mustafa Özkara yurtdışına çıkmak üzereyken gözaltına alındı. Özkara, FETÖ'cü TUSKON'un toplantısında Başkan Rızanur Meral'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a savurduğu tehditleri dakikalarca ayakta alkışlamıştı.

BABASI FETÖ'NÜN İLK FİNANSÖRLERİNDEN

Öte yandan Mustafa Özkara'nın babası Osman Özkara'nın da FETÖ'nün ilk finansörlerinden biri ve örgütün para kaynaklarını en iyi bilen isim olduğu öğrenildi.

YURT DIŞINA KAÇARKEN YAKALANDI

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması çerçevesinde şüpheli olan Özkara'nın İstanbul'da Kırgizistan'a gitmek üzere havalimanına geldiği belirlendi. Özkara, İzmir Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından havalimanında gözaltına alındı.

İzmir'de bulunan iş adamı Şeref Sipahi'nin de tüm mal varlığını elinden çıkardığı belirlendi. Kaçacağı tahmin edilen Sipahi de gözaltına alındı. İki şüpheli İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorguya alındılar.

ERDOĞAN'A EDİLEN TEHDİTLERİ DAKİKALARCA AYAKTA ALKIŞLAMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Mustafa Özkara,TUSKON'un toplantısında Başkan Rızanur Meral'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a savurduğu tehditleri dakikalarca ayakta alkışlamıştı.

(Kaynak: Sabah)

Erdoğan\'ın Tehdit Edildiği Konuşmayı Ayakta Alkışlamıştı, Kaçarken Yakalandı

Son Dakika Ekonomi Erdoğan'ın Tehdit Edildiği Konuşmayı Ayakta Alkışlamıştı, Kaçarken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement