Günay Tuncel'e büyük vefasızlık! Cenaze namazına hiçbir ünlü katılmadı - Son Dakika
Ekonomi

Günay Tuncel'e büyük vefasızlık! Cenaze namazına hiçbir ünlü katılmadı

79 yaşında hayatını kaybeden sanat camiasının tanınmış ismi Günay Tuncel'in cenazesinde ünlülerden kimsenin olmaması dikkat çekti.

26.07.2019 09:07  Güncelleme: 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Günay Restaurant'ın eski sahibi Günay Tuncel, tedavi gördüğü hastanede 79 yaşında hayata gözlerini yummuştu. Tuncel'in cenaze namazı dün ikindi namazına müteakip Zincirlikuyu Camii'nde kılındı. Cenazeye Günay Tuncel'in eski eşi Ahu Hanım'ın katıldığı görülürken, sanat camiasından kimsenin olmaması "Günay Tuncel'e vefasızlık yapıldı" yorumlarının yapılmasına neden oldu.

EN POPÜLER MEKANIN SAHİBİYDİ

Bugüne kadar birçok isme şöhret kapılarını açan ve İstanbul'un en popüler mekanları arasında gösterilen Günay Restaurant'ın eski sahibi Tuncel, bir süredir tedavi görüyordu. 79 yaşındaki Tuncel tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Günay Tuncel'e büyük vefasızlık! Cenaze namazına hiçbir ünlü katılmadı

HİÇBİR ÜNLÜ KATILMADI

İş adamının cenazesi yakın dostlarının katılımıyla Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Bir dönem sanat dünyasının yıldız isimleriyle iç içe olan ve sahnesine çıkaran Tuncel'in cenaze namazında hiç bir ünlü ismin bulunmaması büyük üzüntüye sebep oldu.

Günay Tuncel'e büyük vefasızlık! Cenaze namazına hiçbir ünlü katılmadı

GÜNAY TUNCEL KİMDİR?

Bugüne kadar birçok isme şöhret kapılarını açan ve İstanbul'un en popüler mekanları arasında gösterilen Günay Restaurant'ın eski sahibidir.

Günay Tuncel'e büyük vefasızlık! Cenaze namazına hiçbir ünlü katılmadı

Günay Tuncel, 1940 yılında İstanbul'da varlıklı bir ailede doğmuştur. Liseyi bitirdikten sonra üniversiteyi okumadı.

Tiyatrocu Zerrin Sümer ile evlenince, çalışmaya karar verdi ve ilk kez As Kulüp'te müdür olarak işe başladı. Bir sene orada çalıştıktan sonra Süzer Plaza Otel'in olduğu yerde 'Lalezar' adlı restoranda müdür olarak çalıştı. Burada; Emel Sayın, Öztürk Serengil ve Ajda Pekkan, haftanın yedi günü sahneye çıkardı.

Günay Tuncel\'e büyük vefasızlık! Cenaze namazına hiçbir ünlü katılmadı

Son Dakika Ekonomi Günay Tuncel'e büyük vefasızlık! Cenaze namazına hiçbir ünlü katılmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Şunu Bilirim: Yaz aylarında ölmeyeceksin çünkü bu sosyete takımı hep tatilde onlar denizden çıkıp makyaj yapana kadar topraksın zaten. 34 1 Yanıtla
  • sevda kutlu: İçkili mekanlardan hayır gelmez. 27 3 Yanıtla
  • Hur: Sosyete bilmediği yere gelmez.. 29 1 Yanıtla
  • Doğrucu Davut: Sosyete hava atmayacağı yere gitmez, hele halkın arasına hiç... 27 0 Yanıtla
  • kürtoğlu kürt: dünya böyle işte varsa sende herkes senle 26 1 Yanıtla
  • Zeynep: Menfaat dünyasında yaşıyoruz..İnsanlar hatır, vefa nedir bilmiyorlar ve çıkarları olmayan yerlere gitmeye veya kendilerine para sağlamayacak insanlara yanaşmaya gerek görmüyorlar.. 24 0 Yanıtla
  • Kayanabi: Gelseler ne olur gelmeseler ne degisecekti avluda karga gibi bekleyip yalandan uzulmus numarasi yapmaktan baska ne ise yariyolarki ne dua okur ne namaza dururlar . Gazeteciler alisveriste gorsun ayagina oylece avluda dikiliyolar bide siyah gozluk takmiyolarmi tam komedi sanki kilisede c 19 0 Yanıtla
  • Unluler: Adamlar gelip namazmi kılacak Allah askina 12 3 Yanıtla Kemalist Bozkurt: Sanalda secde reelde hoppa cuppa seni gidi mümin kardeş 2 7
  • Giop: Bu kim... 3 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement