Hattat Traktör'den Geriye Dönük Garanti - Son Dakika
Ekonomi

Hattat Traktör'den Geriye Dönük Garanti

Hattat Traktör\'den Geriye Dönük Garanti

Türkiye'nin lider yerli traktör üreticisi Hattat Traktör, 2010 yılı Ocak ayından itibaren satışı gerçekleştirilen tüm traktörlere geriye dönük 3 yıl garanti hizmeti başlattı.

05.09.2012 14:18  Güncelleme: 14:43

Türkiye'nin lider yerli traktör üreticisi Hattat Traktör, 2010 yılı Ocak ayından itibaren satışı gerçekleştirilen tüm traktörlere geriye dönük olarak 3 yıl garanti hizmeti başlattı.

Türkiye'nin yerli traktör üreticisi Hattat Tarım Makinaları, 2010 yılından bu yana satılan Hattat A serisi ve Valtra A serisi traktörlerde mevcut olan 2 yıl garanti süresini 3 yıla çıkardı. Geriye dönük garanti uygulamasının Türkiye'de bir ilk olduğu belirtildi.

2010 yılında Avrupa'da Yılın Traktör ve Tasarım Ödülü'nü, 2011 yılında İrlanda'da Pulluk Şampiyonluğunu kazanan, 2012'de de Macaristan Szekkuttas Fuarı'nda birincilik alan Hattat Traktör'ün Genel Müdürü Abdullah Akkuş, tarım makineleri sektöründeki yenilikleri çok yakından takip ettiklerini belirterek, "Hattat Tarım Makinaları olarak ürünlerimize sonsuz güveniyoruz. Kalitemize ve markamıza güvenen, bizimle birlikte büyüyen çiftçilerimize desteğimizi onlardan hiçbir zaman esirgemediğimizi göstermek adına, 2010 yılı Ocak ayı itibarı ile satışını gerçekleştirdiğimiz tüm traktörlerimize 3 yıl garanti veriyoruz. Kaliteli ürünlerimizi uygun fiyata sunmanın yanı sıra gezici servislerimiz ve 270'ten fazla yetkili servisimizle Türkiye'nin dört bir yanında çiftçilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Çiftçilerimize her zaman, 'Bize güvenmeye devam edin' dedik. Onlar da bize güvendiler. Bu hizmet bizim onlara bir anlamda teşekkürümüzdür" diye konuştu.

Yerli üretimiyle 2007 yılından itibaren Hattat markasıyla sektörde yerini alan Hattat Tarım, 5 yıl gibi kısa sürede 19 farklı model çıkararak traktör sektöründe bir ilke imza attı. Hattat Tarım; Hattat Traktör'ün yanı sıra Valtra ve Ferrari markaları ile de çiftçilere ulaşıyor. 2009 yılından bu yana ihracat yapan Hattat Traktör; Polonya, Romanya, Bulgaristan, Hırvatistan, Makedonya, İrlanda Cumhuriyeti, Sırbistan, Macaristan, Özbekistan, Irak, Vietnam, Küba, Fas, Şili, Sudan, Tunus, Cezayir, Slovakya, Çek Cumhuriyeti, Avustralya, Letonya, Estonya, Litvanya, Etiyopya, Gürcistan, KKTC, Moldova, Sırbistan- Karadağ, Bosna- Hersek, Kuzey İrlanda

Cumhuriyeti, Portekiz, Kırgızistan ve Tacikistan olmak üzere 33 ülkeye Hattat ve HTT marka traktörlerin satışını yapıyor.

HATTAT TARIM MAKİNALARI SANAYİ VE TİCARET AŞ

Hattat Holding bünyesinde 1998 yılında bir pazarlama şirketi olarak kurulan Hattat Tarım Makinaları AŞ, 2007 yılında Hattat marka traktör üretimine başlamış, 5 yılda Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermaye, yan sanayi ve altyapı ile traktör üreten firması arasına girmiş ve sektöründe ihracat lideri durumuna gelmiştir. Hattat Tarım, yurt içinde Hattat, Valtra ve Ferrari markaları ile çiftçilere ulaşmayı sürdürmektedir. 2009 yılından bu yana ihracat yapan Hattat Traktör, Avrupa'ya Hattat, HTT ve Pol-Mot marka traktörlerin satışını yapmaktadır. Çerkezköy'de 200 bin metrekarelik tesislerde Türkiye'nin en büyük otomotiv yan sanayi fabrikası Hema Endüstri AŞ ile birlikte traktör üretimini gerçekleştiren Hattat Tarım; otomatik boyahane, robotlu montaj ve test makineleri ile yüksek teknoloji kullanılarak yıllık 20 bin üretim kapasitesi bulunan fabrikasında, 5 binden fazla kişiye istihdam sağlamakla birlikte 50 beygir gücünden 102 beygir gücüne kadar toplam 209 model traktör üretmektedir. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Hattat Traktör'den Geriye Dönük Garanti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement