IBM Çözüm Ortakları Toplantısı - Son Dakika
Ekonomi

IBM Çözüm Ortakları Toplantısı

IBM çözüm ortakları IBM ile sürdürdükleri iş birliğini Wise Tv'ye değerlendirdi.

18.06.2017 00:33  Güncelleme: 14:33

IBM çözüm ortakları IBM ile sürdürdükleri iş birliğini Wise Tv'ye değerlendirdi.

Toplantıya ev sahipliği yapan IBM Türkiye Genel Müdürü Defne Kozan, IBM ürünlerinin Müşteriye sunulması aşamasında iş ortaklarının önemli bir rolü olduğuna değinerek, bu süreçte iş ortaklarının IBM ürünlerine katma değer sağladıklarını da belirtti. Ürünleri pazara ulaştırırken IBM'in en önemli çözümleri, iş ortakları ile birlikte oluşturduğunun da altını çizen Kozan, çözüm ortaklarını IBM Ekosistem'inin ayrılmaz bir parçası olarak nitelendirdi. Kozan ayrıca dijital dönüşüm sürecinde de çözüm ortakları ile çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi.
Wise TV'ye IBM iş ortaklıklarını değerlendiren bir diğer isim İnnova Genel Müdürü Aydın Ersöz oldu. Ersöz IBM'in sunduğu çözüm zenginliklerinin ve pazardaki güvenli konumunun birlikte çalışmalarında kilit bir rol oynadığını,İnnova için birlikte çalışmanın ayrıcalıklı hissettirdiğini belirtti.
İstanbul Pazarlama'nın Yazılım direktörü Dr. Nadir Patır ise 33 yıldır IBM ile çalıştıklarını,süreç boyunca IBM ile çalışmaktan her zaman memnuniyet duyduklarını belirtti.
İntellium yönetici Ortağı Ali Kılıç IBM gibi global bir firmayla çalışmanın gerek yurt içi gerekse yurt dışında birçok fırsat elde etmelerini sağladığını,özellikle Ortadoğudaki çalışmalarının kendileri için özel bir fırsat yarattığını da belirtti.
Platin Bilişim Genel Müdürü Ayhan Bamyacı IBM'in Bilgi güvenliği konusundaki yatırımlarından bahsederek, 5 yıldır devam eden ortaklıklarının çok doğru bir noktada olduğunu belirtti.
BBS Genel Müdürü Bekir Alp Sayın 19 yıldır devam eden iş birliklerinin sürekli bir değişim içinde olan dijital dünyada hızlı hareket etmelerine olanak sağladığını belirtti.
Ayrotek Genel Müdürü Ülker Gürpınar ise 5 yıldır ödül alarak katıldıkları çözüm ortakları toplantılarının son derece etkili ve verimli sonuçlar doğurduğuna değindi.
Exclusive Networks Genel Müdürü İbrahim Aslan pazarda tecrübeli olmanın önemine değinerek, IBM'in 20 yılı aşan bir süredir pazar tecrübesine sahip olduğunu ve iş ortaklarına da bu tecrübeyi kazandırdığına dikkatleri çekti.
Avnet Teknoloji Türkiye Satış Müdürü Kürşat Sezgin çözüm ortakları toplantılarının IBM vizyonlarını rakipleri ile tartışabildikleri bir platform olarak değerlendirirken, rekabete rağmen sıcak bir ortam oluşturabilmenin önemine değindi.
Project House managing Partner Sinan Günal IBM'in bulut dünyasına yatırımlarının heyecan verici olduğunu dile getirdi.
Mobilist kurucu ortağı Ufuk Arslan IBM İş ortaklığı sayesinde bulut ve mobil çözümlerde hizmetler geliştirmelerinin olanaklı hale geldiğini dile getirdi.
LuckyEye Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Artan cognitive computing ve artificial intelligence ile ilgili gelişmelerin heyecan verici olduğunun altını çizerek IBM'in bu konularla ilgili tüm çalışmalarını iş ortakları ile paylaşmasının müşteriye de katma değer ile yansıyacağını dile getirdi.
Penta Pazarlama ve Satış Müdürü Gamze Okay ise tüm iş ortakları ile bir araya gelmelerine olanak sağlayan toplantının geliştirici bir etkisi olduğunu, özellikle yapılan sunumların etkili sonuçlar doğuracağını düşündüğünü dile getirdi.



TurkishWise.tv ' yi Sosyal medya Hesaplarından takip edin ;

Facebook : https://goo.gl/CuK7jv

Twitter : https://goo.gl/0hRXBu

Wise.TV : https://goo.gl/vwnxP0

Linkedin : https://goo.gl/kCl1XO

IBM Çözüm Ortakları Toplantısı
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi IBM Çözüm Ortakları Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement