İnegöl Müsiad'da Halil Malkaç Dönemi - Son Dakika
Ekonomi

İnegöl Müsiad'da Halil Malkaç Dönemi

İnegöl Müsiad\'da Halil Malkaç Dönemi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi genel kurulunda başkanlığa Halil Malkaç getirildi.

15.01.2015 12:45

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi genel kurulunda başkanlığa Halil Malkaç getirildi.

MÜSİAD İnegöl Şubesi'nin 17. olağan genel kurul toplantısı dernek binasında yapıldı. Başkan Zeki Kavaz'ın tekrar aday olmadığı genel kurula Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, siyasi parti başkanları ve iş adamları katıldı.

Zeki Kavaz, "Bugün MÜSİAD olarak bizler, 11 bin üyesiyle 45 bin işletmeyi temsil eden, yaklaşık 1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağlayan, Türkiye'de 85 noktada, yurtdışında ise 63 ülkede 159 noktada irtibatı olan güçlü bir sivil toplum kuruluşuyuz. Faaliyetlerimizi, ülkemizin kalkınması ve iş aleminin gelişmesi için yürütüyoruz. Medeniyetimizin değerlerinin yeniden canlanması, ülke içinde ve dünyada ticaret ve iş birliği ağlarının artmasını istiyoruz. İnegöl'ümüzün meselelerine çözüm bulmak için hükümet yetkilileriyle temaslarda bulunduk. Kişisel gelişim eğitimleri, konferanslar ve çalıştaylar düzenleyerek, ilçe ekonomimizi geliştirme adına çok önemli işlere imza attık. Mobilyum projesi, İnegöl Mobilya Tanıtım Grubu'nun kurulması ve İnegöl'e Gümrük Müdürlüğü'nün kazandırılması noktasında hep öncü olan MÜSİAD olarak yeni dönemde de ciddi projelere imza attık" dedi.

Konuşmaların ardından gelir-gider tabloları ibraz edildi. Tek liste ile gidilen seçimde, Halil Malkaç oy birliği ile başkanlık görevine getirildi. Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan MÜSİAD İnegöl Şubesi yeni Başkanı Halil Malkaç, "Uzun yıllardır üyesi olarak onur duyduğum MÜSİAD'ımızda çok kıymetli isimlerin ardından böylesine önemli bir vazifeyi bizlere emanet ettiğiniz için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Zeki Kavaz'ın bu akşam dile getirdiği konuları gündemde tutmak, İnegöl'ümüzü ekonomik anlamda güçlendirmek ve 2023 yılı vizyonuna uygun çalışmalarda bulunmak öncelikli hedefimiz olacak" diye konuştu.

Halil Malkaç başkanlığındaki yönetim kurulu Mustafa Şimşek, Mücahit Şen, Nevzat Daysalı, Cevdet Özsarı, Ömer Şen, Musap Güleç, Mehmet Özdamar, Levent Ergül, Mustafa Kara, Mehmet Yaprak, İsmet Karaca, Mehmet Döngel, Cemalettin Ter, Aydın Akman, Selahattin Gürler, Dursun Arslan, Ehad Yıldız, Ömer Erol, Hacı Mehmet Gökkaya, Ramazan Aksugül, Tahsin Üsküplü, Ümit Kırnak, Ahmet Atilla Korucu ve Ümit Karaş'tan oluştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İnegöl Müsiad'da Halil Malkaç Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement