İngiliz Youtuber Kristen Hanby, Türkiye'de saç ektirdi - Son Dakika
Ekonomi

İngiliz Youtuber Kristen Hanby, Türkiye'de saç ektirdi

İngiliz Youtuber Kristen Hanby, Türkiye\'de saç ektirdi

Çektiği eğlenceli videolarla dünya çapında üne kavuşan İngiliz sosyal medya ünlüsü Kristen Hanby saç ekimi işlemi için İstanbul'a geldi.

09.12.2022 11:04  Güncelleme: 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çektiği eğlenceli videolarla dünya çapında üne kavuşan İngiliz sosyal medya ünlüsü Kristen Hanby saç ekimi işlemi için İstanbul'a geldi. Hanby, saç ekim operasyonunu Hair Center Of Turkey adlı klinikte geçirdi.

Ailesi ile çektiği eğlenceli şaka videolarıyla tanınan ve yaklaşık 7 buçuk milyon takipçiye ulaşan dünyaca ünlü İngiliz Youtuber Kristen Hanby saç ekimi işlemi için Türkiye'ye geldi. Saçlarının dökülmesinden rahatsız olduğunu ifade eden video içeriği üreticisi Kristen Hanby, "Saçınızı ektirmeniz gerekiyorsa korkmayın. Kendinize olan güveninizi geri kazanın. Hair Center of Turkey'i Instagram'da takip edin ve benim gibi mükemmel saçlarınıza kavuşun" dedi. Hair Center Of Turkey kurucusu Sinan Özer, saç ekiminde günden güne ilerlemelerinin devam edeceğini ifade ederek, "Kristen Hanby gibi dünyaca ünlü bir youtuber'ın saç ekimi işlemi için bizi seçmesi elbette ki bizi çok memnun etti" diye konuştu.

"Saçınızı ektirmeniz gerekiyorsa korkmayın"

Youtuber Kristen Hanby, saç ekim merkezinden aldığı hizmetin kendisini çok memnun ettiğini ifade ederek, "Süreç harika geçti. Ama en önemlisi acısız olmasıydı. Farkında mısınız bilmiyorum ama saçımı yaptıkları bu bölgelerde saçlarım dökülüyordu. Bu yüzden marka ile Instagram üzerinden iletişime geçip, saç ekimi yaptırmak istediğimi söyledim. Görüşmelerden sonra bir hafta içinde buraya uçuş gerçekleştirdim. Beni özel donanımlı araca bindirdiler ve otele götürdüler. Beni saç ekimi için hazırladılar ve sabah 8 gibi beni aldılar. Sonra doğrudan işe koyuldular. İşlem hayal edebileceğimden çok daha mükemmel geçti. Ben ve arkadaşım, saçlarımızı yaptırdık ve şimdi saçlarımızın ne kadar harika görüneceğini görmek için bekliyoruz. Saç ekim operasyonundan sonraki ilk gün pansuman için geldik. Saçınızı ektirmeniz gerekiyorsa korkmayın. Kendinize olan güveninizi geri kazanı" dedi.

"Hastalarımıza en güzel hizmeti vermeye devam edeceğiz"

Türkiye'nin saç ekimi ve estetik anlamında dünyanın merkezi haline geldiğini aktaran kliniğin kurucusu Sinan Özer, "Biz de marka olarak bunun bilincinde olup çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Bize başvuran her hastamızı en konforlu şekilde hayalindeki görünüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Bize başvuran hastalarımıza sunduğumuz VIP hizmet sayesinde hastalarımızın işlem süresi boyunca sorun yaşamamalarını sağlıyoruz. Bugüne kadar yurtdışından ve yurtiçinden gelen binlerce hastamızı sorunsuz bir şekilde istedikleri görünüme kavuşturduk. Marka olarak gelişimimizi sürdürerek hastalarımıza en güzel hizmeti vermeye devam edeceğiz. Hastalarımızın mutluluğu bizim için en büyük kazançtır" şeklinde konuştu.

"Kristen Hanby'nin bizi tercih etmesi bizi çok mutlu etti"

Hanby'nin markalarını seçmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Özer, "Hanby'de bizim çalışmalarımızı takip etmiş, araştırmaları sonucunda bize gelip saç ektirmeye karar vermiş. Kristen Hanby gibi dünyaca ünlü bir youtuber'ın saç ekimi işlemi için bizi seçmesi elbette ki bizi çok memnun etti. Her hastamıza sunduğumuz VIP hizmeti Kristen ve arkadaşı Harry'e de sunduk. Çok memnun kaldılar. İstanbul'u ve özellikle Türk kahvaltısını çok beğendiler. Onları ülkelerine yolcu ederken tekrar gelmek istediklerini söylediler. Kristen ve Harry'i saçlarına kavuşturup böyle mutlu bir şekilde uğurladığımız için biz de çok mutluyuz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İngiliz Youtuber Kristen Hanby, Türkiye'de saç ektirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohumları Üreticilere Hibe Etti
    16:37 Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohumları Üreticilere Hibe Etti

    Bodrum Belediyesi tarafından Atalık yerli tohumlardan üretilen fideler üreticilere hibe edildi. Atalık tohumlardan üretilen fidelerle 1,5 milyonluk tasarruf yapıldı.

  • Afyonkarahisar Belediye Başkanı Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına Katıldı
    16:15 Afyonkarahisar Belediye Başkanı Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına Katıldı

    Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, kentte düzenlenen Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına katıldı. Başkan Köksal, fuarın şehir ekonomisine can suyu olmasını temenni etti.

  • Trabzon'da 'Alo 199' Çağrı Merkezi Kapatılma Kararına Tepki
    16:11 Trabzon'da 'Alo 199' Çağrı Merkezi Kapatılma Kararına Tepki

    Trabzon'da Nüfus ve Vatandaşlık Hizmetleri bünyesinde faaliyet gösteren 'Alo 199' çağrı merkezinin kapatılma kararı, çalışanlar tarafından protesto edildi. Çalışanlar, kararın Trabzon'un ekonomisine zarar vereceğini ve 350 kişinin işsiz kalacağını belirterek tepki gösterdi.

  • MÜSİAD, Türkiye'nin Gücü Ödülleri'ni 9 Mayıs'ta verecek
    16:06 MÜSİAD, Türkiye'nin Gücü Ödülleri'ni 9 Mayıs'ta verecek

    Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), bu yıl "Türkiye Ekonomi Basını Ödülleri" ve "Bilim ve Teknoloji Ödülleri"ni tek çatı altında birleştirerek "Türkiye'nin Gücü Ödülleri" adıyla 9 Mayıs'ta Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek törenle verecek.

  • Ticaret Bakanlığı, restoran ve kafelerde fiyat etiketi denetimi yaptı
    16:03 Ticaret Bakanlığı, restoran ve kafelerde fiyat etiketi denetimi yaptı

    Ticaret Bakanlığı ekipleri, 81 ilde restoran ve kafelerde, tarife ve fiyat listelerinin görünür şekilde işletmenin önüne ve masaların üzerine konulması uygulamasına ilişkin denetim yaptı. Denetimlerde, fiyat tarifelerinin, iş yerlerinin giriş kapısının önüne ve masaların üstüne, tüketiciler tarafından kolaylıkla görülebilir ve okunabilir şekilde konulup konulmadığı incelendi. Denetimler sonucunda birçok işletmeye idari para cezası uygulandı.

  • Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri yol kontrolleri gerçekleştirdi
    16:01 Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri yol kontrolleri gerçekleştirdi

    Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli ve İlçe jandarma ekipleri tarafından hayvan hareketleri ve hayvansal ürünlerin denetimleri çerçevesinde yol kontrolleri gerçekleştirildi.

  • İnebolu'da çiftçilere 100 bin fide dağıtıldı
    15:50 İnebolu'da çiftçilere 100 bin fide dağıtıldı

    Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE) Projesi kapsamında çiftçilere 100 bin fide dağıtıldı. İlçede rekor sayıda fide dağıtımı gerçekleştirildi. Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, dağıtım programında yaptığı konuşmada, geçen seneye göre 2,5 kat daha fazla fide dağıtıldığını belirtti. İnebolu'nun en fazla seraya sahip ilçe olduğunu vurgulayan Baycar, seracılığın yoğun olduğu köylerde göç olmadığını ve bu sayede köy nüfuslarının azalmadığını ifade etti. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hülya Karaaslan ise TAKE Projesi kapsamında üçüncü kez fide dağıtımı yapıldığını ve 100 bin fidyenin yetersiz olduğunu söyledi.

  • Manisalılara kartlı sayaçtan mekanik sayaca geçiş için adımlar
    15:49 Manisalılara kartlı sayaçtan mekanik sayaca geçiş için adımlar

    Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, zorunlu kartlı sayaç uygulamasının kaldırılması kararının ardından mekanik sayaca geçmek isteyen Manisalıların uygulaması gereken adımları açıkladı.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı İslahiye'de incelemelerde bulundu
    15:39 Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı İslahiye'de incelemelerde bulundu

    Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, İslahiye ilçesinde yapımı devam eden iş yerlerini incelemek üzere İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu ve Belediye Başkanı Kemal Vural ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi'ne ziyarette bulundu. Daha sonra ise Yeşilyurt Mahallesi'ndeki Yeşil Endüstri Bölgesi ilan edilen Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.


Advertisement