KTO'da "Meslek Komiteleri ve Meclis Üyelikleri Seçimleri" tamamlandı - Son Dakika
Ekonomi

KTO'da "Meslek Komiteleri ve Meclis Üyelikleri Seçimleri" tamamlandı

KTO'da "Meslek Komiteleri ve Meclis Üyelikleri Seçimleri" tamamlandı KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Sarı Liste ile girdiği seçimlerde 158 meclis üyeliğinden 152'sini kazandı Konya Ticaret Odası "Meslek Komiteleri ve Meclis Üyelikleri Seçimleri" tamamlandı.

12.11.2022 21:27  Güncelleme: 23:10

KTO'da "Meslek Komiteleri ve Meclis Üyelikleri Seçimleri" tamamlandı

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Sarı Liste ile girdiği seçimlerde 158 meclis üyeliğinden 152'sini kazandı

KONYA - Konya Ticaret Odası "Meslek Komiteleri ve Meclis Üyelikleri Seçimleri" tamamlandı. KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Sarı Liste ile girdiği seçimlerde 158 meclis üyeliğinden 152'sini kazandı.

Konya Ticaret Odası Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri Seçimleri KTO Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi. Sarı Liste ile seçimlere giren KTO Başkanı Öztürk, 158 meclis üyeliğinden 152'sini kazandı. Başkan Selçuk Öztürk, seçimlerin sonuçlarının alınması ile birlikte Sarı Liste temsilcilerine hitaben teşekkür konuşması yaptı. Başkan Öztürk, "Odamızın Meslek Komiteleri ve Meclis Üyelikleri seçimlerini tamamlanmış bulunmaktayız. 70 Komitemizde sandıklarda oy sayım işlemi tamamlandı. Seçim sonuçlarına göre; Sarı Listemiz 158 Meclis Üyeliğinden 152'sini kazanma başarısı elde etti. Böyle bir sonucu bize nasip eden Cenabı Hakk'a hamdolsun. Sonuçların hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Tüm komitelerde liste ayrımı gözetmeksiniz aday olan ve seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yeni dönemde başarılar ve hayırlı hizmetler diliyorum. Bugün yapılan seçimlerde Sarı Liste'mizin büyük bir başarı elde etmesinde, seçim kararı aldığımız ilk günden itibaren gecesini gündüzüne katarak, fedakarca çalışan yol arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de Konya Ticaret Odası olarak üyelerimizin refahını artırmak, şehrimizin her alanda gelişmesine katkı sağlamak için gereken her türlü çalışmaları Komite ve Meclis Üyelerimizle birlik ve beraberlik şuuru ile yapacağız. Şehrimize ve ülkemize hizmet etmeyi sürdüreceğimiz bu yeni dönemde, geçen dönemde olduğu gibi cesaretle, kararlılıkla, inançla yürümeye devam edeceğiz.

KTO\'da "Meslek Komiteleri ve Meclis Üyelikleri Seçimleri" tamamlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi KTO'da 'Meslek Komiteleri ve Meclis Üyelikleri Seçimleri' tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement