Param'da üst düzey atamalar yapıldı - Son Dakika
Ekonomi

Param'da üst düzey atamalar yapıldı

Param\'da üst düzey atamalar yapıldı

Param, Türkiye'de ve dünyada sürdürdüğü büyüme stratejisi doğrultusunda üst düzey atamalar gerçekleştirdi.

16.01.2023 16:28  Güncelleme: 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Param, Türkiye'de ve dünyada sürdürdüğü büyüme stratejisi doğrultusunda üst düzey atamalar gerçekleştirdi.

Param açıklamasına göre, 2023 yılı itibarıyla Murat Düzgün CHRO görevine getirilirken, Feyza Dereli Fedar CMO olarak atandı. Cansu Müftüoğlu CFO olurken, Taner Anlatıcı ise CSIO görevini üstlendi.

2012 yılından bu yana farklı görevlerde Param'a katkı sağlayan Gamze Koçer ise yeni dönemde kariyerine CCSO olarak devam edecek. Böylelikle Param, öncülük ettiği fintek sektörüne güçlü kadrosuyla yön vermeyi sürdürecek.

Param CHRO'su Murat Düzgün, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimini (MBA) tamamladı.

Kariyerine 2000 yılında HSBC Bank İnsan Kaynakları ekibinde MT olarak başlayan Düzgün, 2012 yılına kadar Türkiye ve Londra'da çeşitli görevlerde bulunduktan sonra Performans ve Ücret Yönetiminden Sorumlu Departman Yöneticisi olarak çalıştı. Nisan 2012'de Odeabank kurucu yönetim ekibinde kariyerine devam eden Düzgün, 10 yılı aşkın süreçte tüm İK fonksiyonlarından sorumlu insan kaynakları direktörü olarak çalışmalarını sürdürmekteydi.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu Param CMO'su Feyza Dereli Fedar, çalışma hayatına PwC Türkiye'de başladı. Fedar, Tofaş ve Garanti Bankası'nda pazarlama alanında çeşitli görevler aldı.

2011'de GittiGidiyor'da CRM Müdürü olarak başladığı e-ticaret kariyerine 2012'de Dijital Pazarlama ve CRM Müdürü olarak devam eden Fedar, Ağustos 2015'ten itibaren GittiGidiyor'daki görevini CMO olarak sürdürmekteydi.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu Param CFO'su Cansu Müftüoğlu, çalışma hayatına PwC Türkiye'de başladı. Bağımsız Denetçi olarak başladığı kariyerine 2018 yılında aynı şirkette Yönetim Danışmanı olarak devam eden Müftüoğlu, Aralık 2020'den itibaren Anatolia Geneworks'de CFO olarak çalışmaktaydı.

Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra İtalya Bocconi Üniversitesi Uluslararası İşletme Bölümü'nde yüksek lisans programını tamamlayan Param CSIO'su Taner Anlatıcı, kariyerine Citibank'ta başladı.

Uzun yıllar Citibank'ın yurt içi ve yurt dışındaki genel merkezlerinde, sonrasında Morhipo'da finans ve strateji alanlarında çalışan, 2019-2021 yılları arasında ise Hepsiburada'da Strateji Direktörlüğü yapan Anlatıcı, GittiGidiyor'da CSIO olarak görev yapmaktaydı.

Param CCSO'su Gamze Koçer ise Başkent Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra yine Başkent Üniversitesi'nde İşletme Yönetimi üzerine yüksek lisans eğitimini tamamladı. Koçer, 2012'nin Aralık ayında Param'da göreve başladı.

10 yıllık süreçte birçok farklı birimde başarılı işlere imza atan Koçer, son olarak Param Group bünyesinde Proje Yönetimi ve Operasyon Birimi, Müşteri İlişkileri Yönetimi, Ürün ve Süreç Yönetimi Birimlerinden sorumlu TURK Elektronik Para AŞ Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekteydi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Param'da üst düzey atamalar yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • ATO Panelinde Enflasyon Düzeltmesi Tartışıldı
    11:39 ATO Panelinde Enflasyon Düzeltmesi Tartışıldı

    Ankara Ticaret Odası'nın düzenlediği panelde enflasyon düzeltmesi uygulamasının avantajları, dezavantajları ve hukuki boyutları ele alındı. ATO Başkanı Gürsel Baran, enflasyonun ticaretin sağlıklı işlemesini engellediğini ve iş dünyasını olumsuz etkilediğini belirtti. Panelde, enflasyon muhasebesinin vergi yükünü azaltacağı ve verginin adaletli hale gelmesini sağlayacağı umuduyla talep edildiği vurgulandı. Ayrıca, panelin iş dünyasının daha fazla bilgilenmesine katkı sağlamayı hedeflediği ve yayın haline getirileceği ifade edildi.

  • VakıfBank, 550 milyon dolarlık ilave ana sermaye tahvil ihracını başarıyla tamamladı
    11:33 VakıfBank, 550 milyon dolarlık ilave ana sermaye tahvil ihracını başarıyla tamamladı

    VakıfBank, 550 milyon dolar tutarında ilave ana sermaye ihracını tamamladı. İhracın uluslararası piyasalardan Türkiye'ye 2,5 milyar dolar kaynak getirdiği belirtildi. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, işlemin uluslararası piyasalarda gerçekleştirilen ilk ilave ana sermaye tahvil ihracı olduğunu vurguladı.

  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Orta Koridor'un Ticaret ve Lojistik Potansiyelini Artırmak İçin Çalışmaları Planlıyor
    11:30 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Orta Koridor'un Ticaret ve Lojistik Potansiyelini Artırmak İçin Çalışmaları Planlıyor

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Asya'dan ve Orta Doğu'dan gelecek yüklerin akışını sağlamak için Marmaray'dan sonra Gebze-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı-Çatalca Demiryolu Projesi'ni hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti. Ayrıca, Basra Körfezi'ni Türkiye üzerinden Avrupa'ya ve Orta Asya'ya bağlayacak Kalkınma Yolu Projesi'nin de büyük önem taşıdığını söyledi.

  • Kadın girişimci evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiriyor
    11:24 Kadın girişimci evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiriyor

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiren kadın girişimci Saadet Seray, yoğun talep ve siparişlere yetişemiyor. Saadet Seray, eşinin desteğiyle başladığı mantar yetiştiriciliğini ilçe tarımın desteğiyle büyüterek çevre il ve ilçelere mantar satışı yapmaktadır. İşlerini daha da büyütmek isteyen Seray, destek ve imkanlar sağlandığı takdirde üretim kapasitesini artırmayı hedeflemektedir.

  • Çanakkale'de Tarım Sektör Toplantısı Düzenlendi
    11:23 Çanakkale'de Tarım Sektör Toplantısı Düzenlendi

    Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde çiftçilerin refah seviyelerinin yükseltilmesi ve iyileştirilmesi amacıyla Tarım Sektör Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Eceabat tarımının bileşenlerini bir araya getirmek ve üreticilere destek olmak önemli bir adım olarak değerlendirildi. Toplantıda, tarımsal potansiyel, zeytin yetiştiriciliği ve yeni teknikler hakkında bilgi verildi. ÇOMÜ Rektörü, TKDK İl Koordinatörü, oda başkanları, muhtarlar ve kooperatif başkanlarının yanı sıra birçok üretici de toplantıya katıldı.

  • Germencik Ortaklar Mahallesi'nde İkinci Pazar Kuruluyor
    11:14 Germencik Ortaklar Mahallesi'nde İkinci Pazar Kuruluyor

    Germencik ilçesinin en büyük mahallesi Ortaklar'da Mayıs ayında ikinci pazar kurulacak. Germencik Belediye Başkanı Zencirci, pazarcı esnafının ve mahalle sakinlerinin talebine olumlu cevap verdi.

  • Mersin'de örtü altında üretilen üzümde hasat başladı
    11:11 Mersin'de örtü altında üretilen üzümde hasat başladı

    Türkiye'nin yaş sebze ve meyve üretim merkezlerinden Mersin'de örtü altında yetiştirilen turfanda üzümün hasadı başladı. İlk ürünlerin kilogramı temsili olarak 300 TL'den alıcı buldu. Üzümler özenle hasat edilip paketlenerek yurt içi ve yurt dışına gönderilecek. Üzümün piyasada fiyatının ilk 15 günde 150 TL civarında olması bekleniyor.

  • Zorunlu uygulama bitti, lastik değişimi hızlandı
    11:07 Zorunlu uygulama bitti, lastik değişimi hızlandı

    Zorunlu kış lastiği uygulamasının sona ermesiyle birlikte lastikçilerde yaz lastiğine dönüş telaşı başladı. Sürücülerin yaz aylarında kış lastiği kullanmaması gerektiğini belirten servis müdürü, lastik alacak vatandaşların etiketleri kontrol etmeleri gerektiğini ve doğru seçim yapmaları gerektiğini vurguladı. Kış lastiği ile yazın devam edilmesinin araçların performansını düşürdüğüne dikkat çekildi.

  • Türkiye'de Tavuk Eti ve Yumurta Üretimi Azaldı
    11:05 Türkiye'de Tavuk Eti ve Yumurta Üretimi Azaldı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, şubat ayında tavuk eti üretimi yüzde 0,7 azalarak 201 bin 680 ton, tavuk yumurtası üretimi yüzde 5,7 azalarak 1,73 milyar adet oldu. Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre tavuk yumurtası üretimi yüzde 7,3, kesilen tavuk sayısı yüzde 13,1, tavuk eti üretimi yüzde 14,6, hindi eti üretimi yüzde 31,2 arttı. Ocak-Şubat döneminde ise tavuk yumurtası üretimi yüzde 6,8, kesilen tavuk sayısı yüzde 9,4, tavuk eti üretimi yüzde 10,1, hindi eti üretimi yüzde 32,2 arttı.


Advertisement