Sağlıklı Yaşamaya Önem Verenler Yeşil Marka'yı Kullanıyor - Son Dakika
Ekonomi

Sağlıklı Yaşamaya Önem Verenler Yeşil Marka'yı Kullanıyor

Doğallığı ve organik olmayı odak noktası seçmiş bunun yanında müşterinin memnuniyeti için çok çalışan Yeşil Marka, yenilikçi yapısını her gün geliştirerek yoluna tüm hızıyla devam ediyor.

12.02.2019 09:46

Yeşil Marka, doğal ve organik yapısı yenilikçi tarzıyla müşterilerinin memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için her geçen gün biraz daha fazla çalışarak yoluna devam ediyor.

Yeşil Marka firma sahibi Osman Emre Sayın, "Yeşil Marka aslında 2011 yılında faaliyete geçmiş Emsay Grup bünyesinde faaliyet gösteren ve 2016 yılında kozmetik odaklı hizmet vermeye başlayan bir şirket. Bizim odağımızda doğal, organik ve helal sertifikaya sahip ürünler geliştirmek var. Yeni nesil ürünler geliştiriyoruz. Organik işine çok fazla önem veriyoruz. Doğal olması için elimizden geleni yapıyoruz. Sonuç verecek yenilikçi ürünler geliştirmeye çalışıyoruz. " dedi.

"TÜRKİYE'DE BİR İLKİ BAŞARDIK"

Osman Emre Sayın, "Ürün yelpazemizde şuan 40'a yakın çeşidimiz var. Deodorant, dudak palmleri, el ve vücut kremleri, yüz için özel bakım kremleri ve yaşlanma karşıtı kremler üretiyoruz. Özel yapım şampuanlarımız, saç bakım kremlerimiz ve duş jellerimiz ile kendi tesisimizde ürettiğimiz doğal protein tozumuz var. Doğal protein tozumuzun içinde hiçbir hormonal ürün bulunmamaktadır, yapay tatlandırıcılar yer almamaktadır. Protein tozunu, Türkiye'de ilk defa yerli olarak imal eden firmayız.Bu projemiz Teknopark'ta bir şirket tarafından yapılan özel araştırmalarla yürütülüyor. TÜBİTAK tarafından da destekleniyoruz ve imalatını yapamaya devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

Sağlıklı Yaşamaya Önem Verenler Yeşil Marka'yı Kullanıyor

"BİZ YENİLİKÇİ ÜRÜNLER PEŞİNDEYİZ"

Sayın, "Ürünlerimizdeki kokuların hiçbiri parfüm değil. Hepsini yenilebilir gıda aromalarından elde ediyoruz. Krem türlerimizin hepsi yenilikçi kremler. Peki bu ne demek? Kremlerimiz kullandıktan sonra yağlılık hissi vermezler, hızlı bir şekilde emilirler. Cildin türüne göre emilimini yapıp ona göre hareket eder. Ve bu ürünlerimizin helal sertifikası var. Şampuanlarımızın içeriği de özel olarak araştırılıp üretiliyor. Biz ödüllü bir fimayız. Tüketici, altın marka ödülünü almaya hak kazandık. Bu da bizi çok gururlandırıyor. Bizim ürünlerimizin hepsi doğal olarak elde ediliyor. Ürün listemiz açık açık yazılır tüm müşterilerimiz buna açıp bakabilirler. " ifadelerini kulandı.

Sağlıklı Yaşamaya Önem Verenler Yeşil Marka'yı Kullanıyor

"BİZİM İÇİN HER MÜŞTERİNİN DEĞERİ ÇOK FAZLA"

Emre Sayın, "Her müşteri yeni bir deneyim; yeni gelişim demek. Biz duruma böyle bakıyoruz. Bizim ürünlerimizi müşteri kullandığında bir sorunla karşılaşmıyor. İlk başta doğal ürünün getirdiği güzelliği fark edemiyorlar ama biz onları bilgilendirdikten sonra gerçeği anlayıp ona göre hareket etmeye başlıyorlar. Bizim her bir müşterimizi çok değerli. Tekirdağ'da üretim yapıyoruz ve yerli bir firmayız. Sektörümüzde önce olmak için yenilikçi ürünler geliştiriyoruz. AR-GE araştırmalarına çok önem veriyoruz. Bunların hepsi müşterinin bizimle ürünümüzle olan deneyiminin olumlu şekilde sonuçlanmasına neden oluyor." sözlerine yer verdi

"FİYATA DEĞİL, İÇERİĞE BAKIYORUZ"

Sayın, "Fiyat odaklı değil, içeriğe önem vererek çalışıyoruz. Müşteri sonuç alabileceği ürüne ulaşmalı. Bizde onun bu sonucu en üst düzeyde alabilmesi için mücadele ediyoruz. Tüm bunları yaparken doğallıktan asla vazgeçmiyoruz. Kimyasal bir ürün bizim şirketimizin kapısından asla içeri giremez. Biz kimyasal ürünlerle rekabet edebilecek doğal ürünler geliştirmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Sağlıklı Yaşamaya Önem Verenler Yeşil Marka\'yı Kullanıyor

Son Dakika Ekonomi Sağlıklı Yaşamaya Önem Verenler Yeşil Marka'yı Kullanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement