Turkcell'den Pakdemirli İçin Taziye Mesajı - Son Dakika
Ekonomi

Turkcell'den Pakdemirli İçin Taziye Mesajı

Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Pakdemirli’nin babası Eski Başbakan Yardımcılarından Ekrem Pakdemirli vefat etti.

01.01.2016 00:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Pakdemirli'nin babası Eski Başbakan Yardımcılarından Ekrem Pakdemirli vefat etti.

Eski Başbakan Yardımcılarından, Manisa Eski Milletvekili Ekrem Pakdemirli tedavi gördüğü Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi Hafsa Sultan Hastanesi'nde bugün 07.55'te hayatını kaybetti. 76 yaşındaki Pakdemirli 21 Ekim'den bu yana yoğun bakımda tedavi altındaydı. Pakdemirli'nin cenazesi 2 Ocak Cumartesi günü öğle namazından sonra İzmir İlahiyat Camii'nden kalkacak ve Balçova mezarlığına defnedilecek.

Ulaştırma, Maliye, Gümrük ve Devlet Bakanlığı görevlerinde de bulunan Pakdemirli evli ve 5 çocuk babasıydı. Turkcell ailesi olarak Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Pakdemirli'nin babası Ekrem Pakdemirli'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

EKREM PAKDEMİRLİ KİMDİR?

Ekrem Pakdemirli, 1939 yılında İzmir'de dünyaya geldi. ODTÜ Makine Mühendisliği bölümünü bitiren Pakdemirli, ODTÜ Teorik Fizik bölümünde asistan, bir yıl sonra da Makine bölümünde öğretim görevlisi oldu. 1967 yılında Imperial College'de (University of London) doktorasını tamamladıktan sonra ODTÜ'de öğretim üyeliği yaptı. Devlet Planlama Teşkilatı'nda grup başkanlığı ve Müsteşar Yardımcılığı, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcılığı, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı, Başbakanlık Baş Danışmanlığı ve Merkez Büyükelçiliği görevlerinde bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Turkcell'den Pakdemirli İçin Taziye Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor
    01:09 Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor

    Huawei yönetimi, Çin'de kapsamlı bir çip fabrikası daha kurmak için çalışmalara başladı. Şirket, çip sektörünün gelişeceğini öngörerek bu alana yapacağı yatırımları artıracak. Şanghay'da yapılacak olan fabrikanın, şirketin çip ihtiyacını karşılaması bekleniyor. Fabrikada üretilecek çiplerin ağırlıklı olarak akıllı telefonlar için kullanılacağı belirtiliyor. Huawei, böylece çip konusunda dışa bağımlılıktan kurtulmayı hedefliyor. Şirketin dev yatırımlarının ürün fiyatlarına etki edebileceği iddia ediliyor.

  • Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları
    22:04 Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları

    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 31 Mart yerel seçimleri sonrası ilk toplantısını yapacak. Toplantıda İran-İsrail gerilimi, sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti ve enflasyonla mücadele başlıkları ele alınacak.


Advertisement