Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan Eskişehir'de - Son Dakika
Ekonomi

Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan Eskişehir'de

Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan Eskişehir\'de

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, Eskişehir'in gerek sanayide gerekse ticarette kazandığı başarılar neticesinde, Türkiye ekonomisinin lokomotif illerinden biri konumuna geldiğini söyledi.

27.09.2013 23:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, Eskişehir'in gerek sanayide gerekse ticarette kazandığı başarılar neticesinde, Türkiye ekonomisinin lokomotif illerinden biri konumuna geldiğini söyledi.

Gün boyu Eskişehir'de çeşitli ziyaretler ve görüşmeler yapan Aydoğan, Vakıfbank Eskişehir Bölge Müdürlüğü'nün açılışı münasebetiyle düzenlenen kokteyle katıldı. Buradaki programda konuşan Aydoğan, Türkiye'nin tek uçak motoru fabrikasına sahip olan Eskişehir'in aynı zamanda Türkiye hava sanayisinin başkenti olduğunu ifade ederek, dizel lokomotif motoru üreten fabrikaların yanı sıra yüksek kapasiteli buzdolabı ve kompresör fabrikalarının da kentin sanayi altyapısının ne kadar sağlam olduğunun kanıtı olduğunu bildirdi.

Aydoğan, bu noktaya gelmenin hiç kolay bir iş olmadığını aktararak, "Eskişehirli iş adamlarımızın ve yatırımcılarımızın azmi ve çalışkanlığı, Eskişehir'i dünya sanayi kentleriyle yarışan bir noktaya taşımıştır. Dur durak bilmeyen Eskişehirli girişimciler, şimdi de teknoparklar kurup Ar-Ge çalışmalarını artırarak, Eskişehir'i dünyanın sayılı merkezlerinden biri yapma yolunda hızlı adımlarla ilerlemektedir. Hepinizin bildiği gibi Eskişehir, Türk dili konuşan ülkelerin devlet başkanları tarafından 2013 yılı Türk Dünyası Kültür Başkenti seçilmiştir. Ortak Türk kültürünü, dilini, tarihini, sanatını, gelenek ve göreneklerini araştırarak ortaya çıkarmak, geliştirmek, korumak ve gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla oluşturulan kültür başkentliğinin Eskişehir'e verilmesi, ülkemiz için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur. Eskişehir'in dünyanın sanayi başkentlerinden biri olması hepimizin ortak hedefi olmalıdır. Bu dinamizmi sağlayan da kendine ve ülkesine güvenen girişimci ruhtur. Lokasyon olarak son derece kritik bir noktada olan Eskişehir'in kısa dönem içinde ülke ekonomisine daha büyük katkılar sağlayan ve daha fazla istihdam yaratan bir güç olacağına tüm kalbimle inanıyorum" dedi.

"VAKIFBANK HIZLA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR"

Vakıfbank'ın Anadolu'daki ilk şubelerinden birini Eskişehir'de açtığını ve bugün il genelinde 7 şubeyle hizmet verdiklerine değinen Aydoğan, Vakıfbank olarak yeni bölge müdürlüklerinden birini bugün itibariyle Eskişehir'de hizmete açtıklarını kaydetti.

'Vakıfbank hızla büyümeye, büyürken de sizlere kazandırmaya devam ediyor' diyen Aydoğan, şöyle konuştu:

"2012 yılını güçlü bir bilançoyla kapatırken sektörün en fazla istihdam sağlayan bankası olduk. 2013 yılının ilk yarısında karımızı 905 milyon liraya, aktif büyüklüğümüzü ise 118 milyar liraya çıkardık. Toplam mevduatımızı 72 milyar liraya yükselttik. Nakdi ve gayrinakdi olarak ekonomiye aktardığımız kaynaklar 100 milyar lira seviyesine ulaştı. Vakıfbank olarak bizlere emanet edilen finansal kaynakları ve bankacılık ürünlerini düşük faiz, uygun vade ve kolay ödeme koşulları ile sizlere sunmayı bir görev biliyoruz. Bu kapsamda Eskişehir Ticaret Odasıyla bugün özel bir protokole imza attık. Vakıfbank olarak 'Halden anlayan banka' anlayışla sunduğumuz çözümler kapsamında hayata geçirdiğimiz bu protokol ile ticaret odamıza kayıtlı üyelerimize düşük faiz oranlı ve uygun ödeme koşullarında kredi imkanı sunacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin gelişmesi ve insanımızın refahı için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Yeni şubelerimizle, sizlere özel ürün ve hizmetlerimizle hepsinden de önemlisi halden anlayan çözümlerimizle sizlerin yanında olacağız." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan Eskişehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement