Cindy Crawford ve Rande Gerber'ın Ultra Lüks Malikanesi - Son Dakika
Emlak

Cindy Crawford ve Rande Gerber'ın Ultra Lüks Malikanesi

Cindy Crawford ve Rande Gerber\'ın Ultra Lüks Malikanesi

Cindy Crawford ve Rande Gerber, 11,6 Milyon Dolara Çarpıcı bir Beverly Hills evi satın almayı düşünüyor.  Süper model ve önemli bir iş adamı olan eşi Rande Gerber , gayrimenkul portföyüne bir başka ev daha ekliyor. Bir dönümlük araziye yerleştirilmiş olan ev,  bahçeler, teras alanı ve açık avlularla çevreleniyor. Cindy Crawford ve Rande Gerber’ın Çağdaş Beverly Hills Malikanesi 500 metrekare alana sahip olan ev, 5 yatak odası ve 6 banyodan oluşuyor.

10.11.2017 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cindy Crawford ve Rande Gerber, 11,6 Milyon Dolara Çarpıcı bir Beverly Hills evi satın almayı düşünüyor.  Süper model ve önemli bir iş adamı olan eşi Rande Gerber, gayrimenkul portföyüne bir başka ev daha ekliyor. Bir dönümlük araziye yerleştirilmiş olan ev,  bahçeler, teras alanı ve açık avlularla çevreleniyor.

Cindy Crawford ve Rande Gerber'ın Çağdaş Beverly Hills Malikanesi

500 metrekare alana sahip olan ev, 5 yatak odası ve 6 banyodan oluşuyor. Üç araçlık bir araba garajına sahip olan evin içinde bir şömine ve bar bulunuyor.  Hem açık hem kapalı alanda sağladığı imkanlarla konforlu bir kullanım imkanı veren rezidans, büyük sürgülü kapıları ile yaşam alanlarının her birini yemyeşil arka bahçeye açıyor. Eğlenceli bir görünüme sahip olan malikane aydınlık ve havadar tasarımı ile rahat bir yaşam alanı yaratıyor. Hem kapalı hem de açık alan hissi veren sürgülü kapılar duvar görevi de görüyor.

Çiftin Yeni Evinin Muhteşem Bahçesi

Rezidansın bahçesinde geniş bir yüzme havuzu, SPA ve havuzun etrafında ağaç gölgeliğe sahip bir dinlenme alanı, bahçe küveti ve buhar duşu bulunuyor.  Bahçede açık avluda ateş yakmak için bir ocak bulunuyor. Evin U şeklindeki arka kısmında yer alan mercan ağacının gölgesinde yer alan dinlenme bölümü yemek alanı olarak da kullanılabiliyor.

Evin Modern İç Tasarımı

Açık kat planına sahip olan evin tamamı parke zeminden yapılmış. Tamamen yenilenen mutfağın tam ortasında büyük ebatlı bir ada yer alıyor. Mutfakta yer alan birden fazla ocak eve lüks olmayan bir California tarzı katıyor. Neredeyse tamamen bembeyaz renge sahip olan mutfağın bitişiğinde bir yemek alanı ve oturma odası bulunuyor. Oturma odasında çinili duvara yerleştirilmiş bir şömine, arka bahçeye açılan cam sürgülü iki kapı yer alıyor.

Cindy Crawford ve Rande Gerber'ın 11,6 Milyon Dolarlık Yeni Evi

Ana yatak odasının içinde kendine ait bir süit banyo bulunuyor. Ayrıca ana yatak odasından direk avluya açılan sürgülü kapılar da yer alıyor. Daha önce One Republic'in solisti Ryan Tedder'e ait olan ev, aslen 1959'da inşa edilmiş. Modern bir mimariye sahip olan, Courtney Cox, Jane Fonda ve Elvis Presley gibi ünlülerin evine de komşu olan malikane 12,7 milyon dolara satışa sunulmuş. Ancak çift malikaneyi 11,6 milyon dolara almayı başarmış.

Meksika'daki tatil evlerinden Manhattan'daki dairelerine kadar tüm gayrimenkullerini satın alırken titiz davranan çiftin hayranlarının da bildiği gibi çift, ev satın alırken evin tüm özelliklerinin kusursuz olmasına dikkat ediyor.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Cindy Crawford ve Rande Gerber'ın Ultra Lüks Malikanesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement