Eski Kırgız Bakan Askar Aytmatov'dan Projemlak.com'a Ziyaret - Son Dakika
Emlak

Eski Kırgız Bakan Askar Aytmatov'dan Projemlak.com'a Ziyaret

Eski Kırgız Bakan Askar Aytmatov\'dan Projemlak.com\'a Ziyaret

Kırgızistan Eski Dışişleri Bakanı ve aynı zamanda Nobel Edebiyat Ödülü sahibi Cengiz Aytmatov'un oğlu Askar Aytmatov, projemlak.com'a bir zayerette bulundu.

01.03.2018 01:45

Kırgızistan"ın eski dışişleri bakanlarından ve aynı zamanda dünyaca ünlü yazar Cengiz Aytmatov"un oğlu Askar Aytmatov projemlak.com"a bir ziyarette bulundu.

2002"den 2005"e kadar Kırgızistan Dışişleri Bakanlığı görevini yürüten Askar Aytmatov, ülkesindeki inşaat potansiyelinden söz ederek Kırgızistan"da Türk girişimcilerle yeni projeler yapılabileceğine vurgu yaptı.

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olmaya devam eden inşaat alanını da yakından takip ettiğini belirten Askar Aytmatov, Kırgız ve Türk işadamlarının her iki ülkede önemli projelere imza attıklarını söyledi. Yeni yapılacak işbirlikleriyle bu ortaklıkların daha ileri ve küresel düzeye taşınabileceğini sözlerine ekledi.

projemlak.com"un çalışmaları için de başarılar dileyen Aytmatov, daha sonra hatıra olarak babası Nobel Edebiyat Ödülü sahibi Cengiz Aytmatov"un "Toprak Ana" kitabını da imzaladı.

Eski Kırgız Bakan Askar Aytmatov'dan Projemlak.com'a Ziyaret

Kaynak: Projemlak

Son Dakika Emlak Eski Kırgız Bakan Askar Aytmatov'dan Projemlak.com'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement