Kalp Atışı Dizisi Nerede Çekiliyor? - Son Dakika
Emlak

Kalp Atışı Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kalp Atışı Dizisi Nerede Çekiliyor?

02.01.2018 12:19

MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Kalp Atışı dizisi geniş izlenme oranıyla dikkat çekiyor. Show TV'de 29 Haziran 2017 tarihinde yayınlanmaya başlayan dizi, hikayesinin başlangıcı ile merak uyandırıyor. Asi bir genç kız olan Eylül ve iyi kalpli öğretmen Ali Asaf'ın aşk dolu hikayesi dizinin ilerleyen bölümlerinde izleyicileri kendine bağlıyor.

Kalp atışı dizisinin oyuncuları

Başrollerde Öykü Karayel ve Gökhan Alkan'ın bulunduğu dizi bir hastane ve doktor hikayesi olmasına rağmen aşk temasıyla izleyicileri etkiliyor. Güçlü kadrosuyla ön plana çıkan dizide başrol oyuncularına Hakan Gerçek, Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Fatih Dönmez, Vedat erincin, Başay Okay, Burcu Türünz ve Rüçhan Çalışkur gibi başarılı oyuncular eşlik ediyor. Marmaris'te başlanan dizi çekimlerine İstanbul'da devam ediliyor.

Doctors ismiyle Kore'de yayınlanan bir diziden uyarlanan Kalp Atışı'nın yönetmenliği Yusuf Pirhasan tarafından yapılıyor. Dizinin senaryosunda Eda Tezcan, Makbule Kosif, Melis Veziroğlu Yılmaz, Zafer Özer Çetinel, Gülsev Karagöz, Eda Tezcan gibi güçlü isimlere yer veriliyor.

Kalp atışı konusu

Ege'nin şirin bir kasabasında başlayan hikaye, İstanbul'un en ünlü hastanesinde devam ediyor. Dizi, başarılı bir beyin cerrahı olan Eylül'ün hastane acilinde çıkan bir tartışmada saldırgan bir gruba dayak atması ve bu olayın Eylül'ü yıllar önceki bir anısına götürmesiyle başlıyor. Öğretmenlerinin ve ailesinin uğraşmak istemediği asi bir öğrenci olan Eylül, babası tarafından babaannesine gönderiliyor.

Küçük bir sahil kasabasında pansiyon işleten babaanne Eylül'e kapılarını açıyor ve Eylül'ün hayatında mucizeler başlıyor. Bu arada devreye başarılı bir doktorken öğretmen olmayı tercih eden Ali Asaf giriyor. Eylül'ün öğretmeni olan Ali Asaf ve Eylül yıllar sonra aynı hastanede karşılaşıyor. Hem hasta ve doktor ilişkilerini hem de aşk ilişkilerini konu alan Kalp Atışı dizisi daha ilk bölümünde oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşıyor.

Kalp atışı dizisi nerede çekiliyor?

Dizi karakterlerinin ilk karşılaştıkları yer olan şirin Ege kasabası rolünü Marmaris üstleniyor. Ali Asaf'ın öğretmenlik yaptığı lise çekimleri şehir merkezinde yer alan Akyazı Lisesi'nde yapılıyor. Ali Asaf ve Eylül'ün kasaba hastanesinde doktor olarak karşılaştıkları sahne, Ahu Hastanesi'nde çekiliyor. Marmaris'te yaklaşık 20 gün süren çekimlerde Marmaris Belediyesi'ne ait bisiklet yolları da konu oluyor.

Dizi setinin İstanbul'a taşınmasıyla birlikte, hastane çekimleri İstinye Liv Hospital'da yapılıyor. Dizide Heart Beat Hospital olarak bilinen hastane çekimleri için hasta yoğunlunun az olduğu gece saatleri ve hafta sonları kullanılıyor. Hastane dışı çekimler ise İstanbul'un çeşitli semtlerinde devam ediyor.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Kalp Atışı Dizisi Nerede Çekiliyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement