Lyon'da gösteriler sırasında yağmalanan kuyumcu harabeye döndü: Vitrinler boşaltıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Lyon'da gösteriler sırasında yağmalanan kuyumcu harabeye döndü: Vitrinler boşaltıldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Lyon'da protestolar sırasında yağmacıların hedef aldığı bir kuyumcunun içi harabeye döndü. Dükkândan kaydedilen görüntülerde mücevher vitrinlerinin parçalandığı, teşhir alanlarının boşaltıldığı ve zeminin kırık camlarla kaplandığı görüldü. Yağmalanan ürünlerin değeri ve gözaltı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Fransa'nın farklı kentlerinde devam eden protesto gösterilerinin yol açtığı olaylar sürerken Lyon'da yağmalanan bir kuyumcunun son hali kameraya yansıdı.

KUYUMCUNUN İÇİ HARABEYE DÖNDÜ

Gösteriler sırasında yağmacıların hedefi olan kuyumcuda büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. İş yerinin içerisinden kaydedilen görüntülerde, mücevherlerin sergilendiği cam vitrinlerin parçalandığı ve teşhir alanlarının boşaltıldığı görüldü.

Dükkanın zemininin kırık camlar ve etrafa saçılan çeşitli malzemelerle kaplandığı dikkat çekerken yağmanın ardından geriye kalan manzara olayın boyutunu ortaya koydu. Yağmalanan ürünlerin toplam değeri ve olayla bağlantılı gözaltı yapılıp yapılmadığına ilişkin ise henüz bilgi bulunmuyor.

İŞ YERİ SAHİBİNİN FERYADI KAMERADA

Öte yandan yaşanan yıkım karşısında büyük üzüntü yaşayan iş yeri sahibinin feryat ettiği anlar da kameraya yansıdı.