Cumhurbaşkanı'nın Çağrısı Üzerine Yazdığı Marşa Klip Çekti - Son Dakika
Genel

Cumhurbaşkanı'nın Çağrısı Üzerine Yazdığı Marşa Klip Çekti

- Cumhurbaşkanı'nın çağrısı üzerine yazdığı marşa klip çektiİSTANBUL - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz aylarda yaptığı Afrin için marş çağrısı üzerine harekete geçen Bingöllü Ses Sanatçısı Abdurrahman Delen, kaleme aldığı 'Türkiyem İçin' başlıklı marşına klip çekti.

18.06.2018 15:27

- Cumhurbaşkanı'nın çağrısı üzerine yazdığı marşa klip çekti

İSTANBUL - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz aylarda yaptığı Afrin için marş çağrısı üzerine harekete geçen Bingöllü Ses Sanatçısı Abdurrahman Delen, kaleme aldığı 'Türkiyem İçin' başlıklı marşına klip çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz aylarda 46'ncı Muhtarlar Toplantısında yaptığı, "Afrin için bir marş yazamaz mıyız?" çağrısı üzerine harekete geçen Ses Sanatçısı Abdurrahman Delen, yazdığı 'Türkiyem İçin' marşına klip çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı marş çağrısı üzerine harekete geçtiğini aktaran Delen, "Vatansever insanlarız, böyle bir eser yaptık. Benim abim de bir asker gazisi; eseri Türkiye'ye armağan ediyorum. Cumhurbaşkanımızın ve Türkiye'nin beğenisini alır inşallah" dedi.

Klibin çekimleri, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Anıtı ile Türkiye'nin farklı bölgelerinde yapıldı.

Cumhurbaşkanı\'nın Çağrısı Üzerine Yazdığı Marşa Klip Çekti
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Cumhurbaşkanı'nın Çağrısı Üzerine Yazdığı Marşa Klip Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement