Motosiklet Tutkunları Manisa'da Buluştu - Son Dakika
Genel

Motosiklet Tutkunları Manisa'da Buluştu

Motosiklet tutkunları Manisa'da buluştu Kros sürüşleri nefesleri kesti Kanyonda gerçekleştirilen motosiklet festivaline 10 bin motosiklet tutkunu katıldıMANİSA - Türkiye'nin dört bir yanından gelen motosiklet tutkunları, Manisa'nın Salihli ilçesindeki kısa adı SETMOG olan Enduro &...

16.05.2017 04:20

Motosiklet tutkunları Manisa'da buluştu

Kros sürüşleri nefesleri kesti

Kanyonda gerçekleştirilen motosiklet festivaline 10 bin motosiklet tutkunu katıldı

MANİSA - Türkiye'nin dört bir yanından gelen motosiklet tutkunları, Manisa'nın Salihli ilçesindeki kısa adı SETMOG olan Enduro & Touring Motosiklet Grubu'nca düzenlenen 3. Motosiklet festivalinde buluştu. Festival renkli görüntülere sahne oldu.

Salihli'nin Adala Mahallesinde bulunan Adala Kanyonu'nda gerçekleştirilen ve 3 gün süren festivale yurt dışı başta olmak üzere, Ege, Akdeniz, Marmara ve İç Anadolu Bölgelerinden motosiklet sevdalıları katıldı. Festivale katılan motosiklet tutkunları tarihte ilk paranın basıldığı yer olan Antik Kent Sart Harabelerini de görme imkanı buldu. Necati Saykolar ile Pamela'nın konser verdiği festivalde motosiklet tutkunları yavaş motosiklet sürme ve halat çekme yarışlarında yarışırlarken, motosiklet kros gösterileri ise izleyicilerin adeta nefeslerini kesti.

"Festivale 10 bin kişi katıldı"

Salihli SETMOG olarak Motosiklet festivalinin 3'üncüsünü düzenlenmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden SETMOG Başkanı Ali İkbal Demirel, festivalin ana temasının "Gediz Temiz Kalsın" olduğunu söyledi. Festivale on bine yakın katılımın olduğunu vurgu yapan Demirel "Festivalimizde, yavaş motosiklet kullanma, halat çekme yarışları düzenledik. Ayrıca kros gösterileri düzenledik. Festivalleri düzenlememizin güvenli motor sürüşüdür. Biz festivale alanımıza dahi, kaskı olmayan, korumalı kıyafeti olmayan motosikletleri almıyoruz. Çünkü biz motosiklet grupları olarak topluma örnek olmak zorundayız" dedi.

Motosiklet Tutkunları Manisa\'da Buluştu
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Motosiklet Tutkunları Manisa'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement