Nilperi Şahinkaya'nın sandıkta zor anları - Son Dakika
Genel

Nilperi Şahinkaya'nın sandıkta zor anları

Oyuncu Nilperi Şahinkaya ve sunucu Saba Tümer oyunu kullandı. Nilperi Şahinkaya'nın oyunun içinde bulunduğu zarfı sandığa atarken zorluk yaşadığı anlar kameralara yansıdı.

31.03.2024 12:34  Güncelleme: 14:34

İstanbul'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde oy kullanma işlemi saat 08.00 itibariyle başladı. Sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim de oy kullanmak için sandık başına geçti. Oyunu İstanbul'da kullanan Nilperi Şahinkaya ise seçimde 4 oy pusulası olduğu için zarfı sandığa atarken zorlandı.

Beşiktaş Tevfik Fikret İlkokulu'nda oy kullanan Nilperi Şahinkaya'nın oyunun içinde bulunduğu zarfı sandığa atarken zorluk yaşadı. Şahinkaya'nın sandıkta yaşadığı zor anlar kameralara yansıdı. Sanık görevlilerin yüzüne bakarak yardım isteyen Şahinkaya, zarfı çevire çevire sandığa atmayı başardı. Ünlü sunucu Saba Tümer ise oyunu kullandıktan sonra çekime gideceğini söyleyerek okuldan ayrıldı.

Oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın sandıkta zor anları
Oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın sandıkta zor anları
Nilperi Şahinkaya\'nın sandıkta zor anları
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Nilperi Şahinkaya'nın sandıkta zor anları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Serkan Genç: gel bide izzet ünverdide kullan hiç gitmeyen bir sandık millet telef oldu her yer boş burası hindistan 2145 0 0 Yanıtla

Advertisement