Uludağ'da göz gözü görmüyor: Yoğun sis sebebiyle pistler kapatıldı - Son Dakika
Genel

Uludağ'da göz gözü görmüyor: Yoğun sis sebebiyle pistler kapatıldı

Uludağ'ın zirvesinde etkili olan yoğun sis sebebiyle jandarma kayak pistlerini kapatırken, sis nedeniyle görüş mesafesi 1 metreye kadar düştü. Tatilcilerin kayma keyfi engellenirken, jandarma ekipleri kar motoru ile uyarma çalışmaları yaparak güvenlik önlemlerini artırdı. Sis aynı zamanda sürücülerin de zirveye çıkma veya inme denemelerini olumsuz etkiledi ve yoğun trafik oluştu.

18.01.2024 20:04  Güncelleme: 20:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uludağ'da göz gözü görmüyor: Yoğun sis sebebiyle pistler kapatıldı

BURSA - Uludağ'ın zirvesinde etkili olan sis sebebiyle, göz gözü görmüyor. Yoğun sis sebebiyle meydana gelebilecek kazalara karşı, jandarma kayak pistlerini kapattı.

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da aniden bastıran sis, tatil için gelenlerin canını sıktı. 45 santimetreyi bulan kar kalınlığını fırsat bilen vatandaşlar zirveye akın etse de, 1 metreye kadar görüş mesafesini düşüren sis sebebiyle kaymanın tadını çıkarmadı. Jandarma ekipleri, sis sebebiyle oluşabilecek kazalara karşı, pistleri kapattı. Kar motoru ile tatilcileri uyaran jandarma, yollarda da geniş güvenlik önlemi aldı.

Milli Parklardan itibaren etkili olan sis, sürücüleri de olumsuz etkiledi. Zirveye çıkmak veya inmeye çalışanlar, yoğun trafik oluşturdu.

Uludağ\'da göz gözü görmüyor: Yoğun sis sebebiyle pistler kapatıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Uludağ'da göz gözü görmüyor: Yoğun sis sebebiyle pistler kapatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement