Ünlü Dj Gözyaşları İçerisinde Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Genel

Ünlü Dj Gözyaşları İçerisinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ünlü Dj gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı Dj Köseoğlu'nun cenazesine katılan ünlü oyuncu Birce Akalay gözyaşlarını tutamadıMUĞLA - Akademisyen ve siyasetçi Baskın Oran'ın üvey oğlu müzisyen ve DJ Hasan Köseoğlu, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

08.11.2017 18:16

Ünlü Dj gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı

Dj Köseoğlu'nun cenazesine katılan ünlü oyuncu Birce Akalay gözyaşlarını tutamadı

MUĞLA - Akademisyen ve siyasetçi Baskın Oran'ın üvey oğlu müzisyen ve DJ Hasan Köseoğlu, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Köseoğlu'nun cenazesine katılan ünlü oyuncu Birce Akalay gözyaşlarına boğuldu.

Bodrum'daki evinin merdivenlerinden düşerek beyin kanaması geçiren Dj Hasan Köseoğlu 17 günlük yaşam müdanesine yenik düşmüştü. Dün gece yarısı hayata gözlerini yuman Köseoğlu'nun cenazesi bugün Adliye camisinde kılınan Öğlen namazının ardından Ailesi, arkadaşları ve dostlarının gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurladı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Siyasi parti başkanları ve bazı kurum, kuruluş ve dernek üyeleri cenaze törenine katıldı.

Birce Akalay gözyaşlarına boğuldu

Dj Köseoğlu'nun cenazesine ünlü oyuncu Birce Akalay'da katıldı. Akalay yakın arkadaşı olduğu Köseoğlu'nun cenazesinde gözyaşlarına boğuldu.

Cenaze törenini ardından Köseoğlu'nun cenazesi Karaburgaz merarlığına defnedildi.

Öte yandan Köseoğlunun ünlü televizyoncu Okan Bayülgen'in de kuzeni olduğu öğrenildi.

Ünlü Dj Gözyaşları İçerisinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Ünlü Dj Gözyaşları İçerisinde Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement