1 Sene Tıraşlar Beleş! - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

1 Sene Tıraşlar Beleş!

1 Sene Tıraşlar Beleş!
26.03.2010 13:49

Fener Fanatiği Berber, Derbi Öncesi Traş Ettiği Galatasaraylı Müşterisiyle Büyük İddiaya Girdi.

GS-FB DERBİSİ İÇİN TAŞKÖPRÜ'DE BÜYÜK İDDİA

Fenerbahçe taraftarı Kastamonulu berber, derbi öncesi tıraş ettiği Galatasarylı müşterisiyle büyük iddiaya girdi

DÜNYANIN en büyük derbilerinden biri olarak kabul edilen Galatasaray ile Fenerbahçe arasında hafta sonu Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak büyük maç öncesi taraftarlar arasında hararetli iddialar yaşanıyor. Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi'nde fanatik Fenerbahçeli olan berber Hasan Şenel (28) ile Galatasaray forması giyerek tıraş olmaya gelen müşterisi Sinan Özdemir (23) arasında ilginç diyalog yaşadı. Galatasaraylı taraftar, galibiyeti merhum Canaydın'a armağan edeceklerini belirtirken, Fenerli berber ise Cimbom'un galip gelmesi halinde yıl sonuna kadar tüm sarı kırmızılı taraftarların saç-sakal traşını ücretsiz yapacağına dair söz verdi.

Üzerindeki Galatasaray forması bulunan Sinan Özdemir, traş olmak üzere koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Hasan Şenel'in berber dükkanına girdi. Özdemir'in üzerindeki sarı-kırmızılı forma ile berber koltuğun oturduğunu gören Şenel de bu duruma dolabından çıkardığı Fenerbahçe formasını giyerek cevap verdi.

Tıraş sırasında her iki takımın taraftarları olan berber ile müşterisi arasında ilginç diyaloglar yaşanırken, maçın centilmence geçmesi temennisinde bulunuldu. Hafta içinde Galatasaray Spor Kulübü'nün eski başkanlarından Özhan Canaydın'ın vefatında yaşanan üzüntü dile getirildi. Kadıköy'de Fenerbahçeli taraftarların saygı duruşu sırasında alkışına ortak olduğunu dile getiren berber Hasan Şenel, ôCanaydın'ın mekanı cennet olsun, çok değerli bir spor adamıydı" derken, Fenerbahçe'nin Pazar günkü maçta sahadan mutlak galibiyetle ayrılacağını iddia etti. Şenel, tuttuğu takımının mağlup olması halinde sezon sonuna kadar tüm Galatasaray taraftarın saç-sakal trafışını bedava yapacağı sözünü de verdi.

Koyu Galatasaray taraftarı olduğunun altını çizen ve tıraş olmak için sırada bekleyen 50 yaşındaki Bahri Kır ise sarı-kırmızılı ekibin 90 dakika sonunda gülen taraf olacağını belirtti. Kır, Fenerli berbere hitaben konuşmasında, "Biz anadan doğma Galatasaraylıyız. Galatasaray şampiyon olmasın, hiç önemli değil, ancak Fenerbahçe'yi yenmek istiyoruz. Biz galibiyeti merhum Özhan Canaydın'a armağan edeceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 1 Sene Tıraşlar Beleş! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement