15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Tekirdağ ve Edirne'de şehitlikler ziyaret edildi - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Tekirdağ ve Edirne'de şehitlikler ziyaret edildi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bulunan eski şehir mezarlığında gerçekleştirilen törende, şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti okundu ve kırmızı karanfil bırakıldı. Keşan ilçesinde ise Asri Mezarlık'ta bulunan Şehitlik ziyaret edildi ve fotoğraf sergisi açıldı.

15.07.2023 14:20

TEKİRDAĞ ve Edirne'nin Keşan ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle, şehitlikler ziyaret edildi.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bulunan eski şehir mezarlığında bulunan şehitlikte tören gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen törende, şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. Daha sonra Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve beraberindki heyet şehitliklere kırmızı karanfil bıraktı.

Törene, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Alay Komutanı Ahmet Çetin, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül, Tekirdağ Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ünal Bingül, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

KEŞAN'DAKİ PROGRAM

Edirne'nin Keşan ilçesinde de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Asri Mezarlık'ta bulunan Şehitlik ziyaret edildi. Keşan İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti okunmasının ardından protokol şehit mezarlarına kırmızı karanfil bıraktı. Törenin ardından Cumhuriyet Meydanı'nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Protokol, açılışın ardından fotoğraf sergisini ziyaret etti.

Ziyaret ve fotoğraf sergisi açılışına, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan 4'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Özay, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, daire amirleri, askeri erkan, gaziler, şehit ve gazi aileleri ile vatandaşlar katıldı. (DHA)

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Tekirdağ ve Edirne\'de şehitlikler ziyaret edildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Tekirdağ ve Edirne'de şehitlikler ziyaret edildi - Son Dakika


Advertisement