19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika
Güncel

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

- Atatürk Spor Salonu'ndaki törende görüntüler Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'ün konuşması Halk oyunları ve sporcuların gösterisinden detaylar Kentte kamp yapan, aralarında dünya şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı'nın da yer aldığı Aerobik Cimnastik Milli Takımı'nın gösterisi Protokol...

19.05.2019 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Atatürk Spor Salonu'ndaki törende görüntüler

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'ün konuşması

Halk oyunları ve sporcuların gösterisinden detaylar

Kentte kamp yapan, aralarında dünya şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı'nın da yer aldığı Aerobik Cimnastik Milli Takımı'nın gösterisi

Protokol üyelerinin milli takım sporcularına hediyeler vermesi ve hatıra fotoğrafı çektirmesi Manisa'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.

Manisa'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan kutlamalar, Atatürk Spor Salonu'ndaki etkinliklerle devam etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, törende yaptığı konuşmada, Mustafa Kemal Atatürk'ün cumhuriyeti gençlere emanet ettiğini belirtti.

Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Atatürk'ün size güvenine, sizlere emanet ettiği cumhuriyetimize, uğruna şehitler verdiğimiz vatanımıza ve bayrağımıza, şartlar ve koşullar ne olursa olsun sahip çıkacağınıza inancımız tamdır. Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş medeniyetler seviyesine çıkararak ilelebet yaşatmak, bizden sonraki nesillere en güzel şekilde teslim etmek en büyük görevimizdir."

Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Atatürk'e Cevabı'nın okunmasının ardından sporcular gösteri sundu.

Kentte kamp yapan, aralarında dünya şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı'nın da yer aldığı Aerobik Cimnastik Milli Takımı'nın gösterisi salondakilerden büyük alkış aldı.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Vali Ahmet Deniz, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 24 Mayıs'ta Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek 11. Avrupa Şampiyonası'na katılacak milli takım jimnastikçileri ve antrenörlerine çeşitli hediyeler verip, başarılar diledi.

19 Mayıs Atatürk\'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement