1Şampiyon Atletler Yurda Döndü - Son Dakika
Güncel

1Şampiyon Atletler Yurda Döndü

1Şampiyon Atletler Yurda Döndü

Nevin'i "yıldırım'ın Talimatı Var" Diyerek Kaçırdılar

02.08.2010 19:29

NEVİN'İ "YILDIRIM'IN TALİMATI VAR" DİYEREK KAÇIRDILAR

NEVİN YANIT: "AYAĞIMIN TOZUYLA MADALYAYI GETİRDİM"

ALEMITU BEKELE: "BAYRAĞI ELİME ALDIM ŞAMPİYONLUĞU KUTLADIM"

İspanya'nın Barcelona kentinde düzenlenen 20. Avrupa Şampiyonası'nda bayanlar 5 bin metrede altın madalya kazanan Alemitu Bekele ve bayanlar 100 metre engellide altın madalya kazanan Nevin Yanıt yurda döndü. Bu arada pasaport kontrolünün ardından bir kişi tarafından, " Aziz Yıldırım'ın talimatı var" diyerek Nevin Yanıt'ı hızlıca dışarıya çıkarırken, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar bu olaya büyük tepki gösterdi.

AYAĞIMIN TOZUYLA MADALYAYI GETİRDİM

Barcelona dönüşü Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan milli sporcu Nevin Yanıt, "Ülkeme altın madalya kazandırdığım için çok mutluyum. Emeğimin karşılığını aldım. Türkiye'de bu günü bekliyordu bende ayağımın tozuyla altın madalyayı getirdim. Herkese her şey için teşekkür ediyorum. Hem finalde hem de yarı finalde Türkiye rekoruyla birinci oldum. Benim için büyük mutluluk. Ben oraya birincilik için gittim. Türk bayrağını dalgalandırmak ve İstiklal Marşımızı herkese okutturmak için gittim ve bunu başardım. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

"BAYRAĞI ELİME ALDIM ŞAMPİYONLUĞU KUTLADIM"

Bayanlar 5 bin metrede birinci olarak altın madalya kazanan milli atlet Alemitu Bekele de şunları söyledi:

"Bundan sonra atletizm takımımız daha iyi olacak. Üç altın madalya kazanmak kolay bir şey değil. O kadar mutlu hissettim ki kendimi bayrağı elime aldım ve başarıyı doyasıya kutladım.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 1Şampiyon Atletler Yurda Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement