2,5 MİLYON LİRALIK KAPKAÇ YAPAN ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI - Son Dakika
Güncel

2,5 MİLYON LİRALIK KAPKAÇ YAPAN ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

ŞIRNAK'ın Cizre ilçesinde döviz bürosu işletmecisinin poşette taşıdığı 2,5 milyon liralık dövizi çalarak kaçtıktan sonra polisin çalışmasıyla yakalanan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

14.03.2023 19:39  Güncelleme: 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞIRNAK'ın Cizre ilçesinde döviz bürosu işletmecisinin poşette taşıdığı 2,5 milyon liralık dövizi çalarak kaçtıktan sonra polisin çalışmasıyla yakalanan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı. Diğer şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı.

Olay, 12 Mart'ta Cizre'de meydana geldi. Döviz bürosu işletmecisi Maruf Budak, arkadaşı ile iş yerini kapatarak, poşet içine doldurduğu dövizle evine gitmek üzere yürümeye başladı. Bu sırada şüpheliler, Maruf Budak'ı takibe aldı. Budak kaldığı binaya girdiği sırada şüpheli, içinde 2,5 milyon liralık döviz olan poşeti kapıp çalarak kaçmaya başladı. Budak ve arkadaşı, şüphelinin peşinden koştu. Şüpheli, bölgeden motosiklet ile kaçarken, Budak ve arkadaşı da karakola giderek şikayetçi oldu.

İl Emniyet Müdürlüğü ve Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin belirlenerek bulunması için çalışma başlattı. Polis ekipleri, inceledikleri güvenlik kamerası ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) görüntülerini izleyerek, şüpheliler Raşit Sanır, Davut Aktaş ve S.Ç.?yi 24 saat içerisinde yakalayıp, gözaltına aldı. Şüphelilerin çaldıkları para bulunamazken, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Raşit Sanır ve Davut Aktaş tutuklandı, S.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

2,5 MİLYON LİRALIK KAPKAÇ YAPAN ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2,5 MİLYON LİRALIK KAPKAÇ YAPAN ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement