23 Nisan'da Ankara'nın Bağları'yla Coştular - Son Dakika
Güncel

23 Nisan'da Ankara'nın Bağları'yla Coştular

23 Nisan\'da Ankara\'nın Bağları\'yla Coştular

Bodrum ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçe stadında coşkuyla kutlandı.

23.04.2013 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçe stadında coşkuyla kutlandı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende protokol üyeleri çocukların bayramını kutladı. Bodrum İlçe Milli Eğitim Şube müdürlerinden Mehmet Ali Durmuş'un günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından gösterilere geçildi. Öğrenciler, Bodrum yöresi halk oyunlarını sundu. Gösterilerin aralarında öğrenciler şiirler okudu. Bu yıl kutlamalara misafir olarak Gürcistan ekibi katılarak Kafkas oyunlarını sundu.

Mesadet Biliktan Anaokulu öğrencilerinin gösterisi de ilgi çekti. Asker uğurlama temsilinde asker olan 5 yaşındaki Kazım Efe Kıvrak ve nişanlısı rolündeki İrem Irmak Memiş izleyenlerden alkış aldı. Törende, 2012-2013 Eğitim ve Öğretim döneminde küçük kızlar Voleybol İl birincisi Cumhuriyet

İlkokulu'na, Yıldız Kızlar İl birincisi Cumhuriyet Ortaokulu'na, Erkek Basketbol İl birincisi Mahinur-Cemal Uslu Ortaokulu'na, Halk Oyunları Stilize dalda il birincisi ve bölge ikincisi Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu'na ödül verildi.

İlçe merkezindeki ortaokul öğrencilerinden oluşan ekibin hazırladığı müzikli gösteri ile kutlama töreni sona erdi. Ankara havası ile oynayan çocuklar stadı dolduran izleyicileri coşturdu.

Öte yandan İlçe stadında yoğun bir katılımla renkli görüntüler oluşan kutlamalara Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Garnizon Komutanı Albay Ahmet Şevki Ulugün, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demiröz, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün'ün yanı sıra gaziler ve vatandaşlar katıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 23 Nisan'da Ankara'nın Bağları'yla Coştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement