29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika
Son Dakika Logo

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
29.10.2013 14:58

Nevşehir'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

Nevşehir'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ın, Valilik makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı.

Gazi Stadında devam eden kutlamalar, protokol heyetinin vatandaşların ve öğrencilerin bayramını kutlamasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Vali Ceylan burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de yaşanan olumlu gelişmelere değinerek şunları söyledi:

"Değişim ve reformlar sayesinde Türkiye Cumhuriyeti örnek alınan bir ülke haline gelmiştir. Bu kapsamda hızlı büyüme ve gelişme gösteren Türkiye, geleceğin ülkesi haline gelmiştir. Kamu kurumlarının, yerel yönetimlerin sağladığı imkanlar ile özel sektör ve vatandaşların çalışması sonucu şehir ve köylerimizin çehreleri değişmiştir. Halkımıza sunulan kamu hizmetlerinin kapsamı ve kalitesi artmış, hiçbir toplum kesiminin devletin şefkatinin dışında kalmaması sağlanmıştır."

Program, Nevşehir Üniversitesi öğrencilerinin halk oyunları ile JAKEM Komutanlığı bünyesindeki köpeklerin gösterileri ile devam etti.

Köpeklerin, temel itaat, iz bulma ve engel atlama konularında yaptıkları gösteri statta bulunan vatandaşlar tarafından ilgi ile izlendi.

Törene, Belediye Başkanı Hasan Ünver, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul, AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika


Advertisement