29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı\'na Doğru

Karabük, Bolu, Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Çankırı'da tören düzenlendi

28.10.2013 16:23

Karabük, Bolu, Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Çankırı'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Karabük'teki Yenişehir Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törene Vali İzzettin Küçük, Garnizon Komutanı Albay Samit Tokmak, İl Emniyet Müdürü Oktay Keskin, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Etkinlikler kapsamında, bir alışveriş merkezinde "7'den 78'e Fotoğraf Sergisi" açıldı.

Bolu

Anıt Park'ta gerçekleştirilen törene Vali İbrahim Özçimen, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, CHP Milletvekili Tanju Özcan, daire müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, askeri personel ve öğrenciler katıldı.

Çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması, Vali Özçimen'in anıt özel defterine günün anlam ve önemini belirten düşüncelerini yazmasının ardından sona erdi.

Yarın devam edecek Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Valilik Makamında tebrikleri kabul edecek ve daha sonra belediye meydanında kutlama töreni düzenlenecek.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Solmaz- Ahmet Baysal Öğretmenevi'nde Bolu Valisi İbrahim Özçimen tarafından verilecek olan resepsiyonun ardından sona erecek.

Bartın

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Vali Ali Çınar, Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Erdemir, Belediye Başkanı Cemal Akın,  protokol üyeleri, askeri ve emniyet personeli ile kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Anıta çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Kastamonu

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Vali Erdoğan Bektaş, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Çardakçı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Saim Sayan, daire müdürleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Tören, anıta çelenk bırakılması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından davul zurna ekibinin gösterisiyle sona erdi.

Zonguldak

Valilik önünde düzenlenen törene Vali Ali Kaban, 3. Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Necdet Köse, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

CHP İl Başkanlığı, Atatürkçü Düşünce Derneği Zonguldak Şubesi ve Eğitim-İş Sendikası Zonguldak Şubesi temsilcileri de daha sonra anıta çelenk bıraktı.

Çankırı

Anıt alanındaki Atatürk Anıtı'na Vali Vahdettin Özcan, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Özkan Ulutaş ve Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından çelenk sunuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona eren törenin ardından 100. Yıl Kültür Merkezi'nde "Fotoğraflarla Kurtuluş Savaşımız" sergisi açıldı. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement